Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εξετάσεις για Μαύρες ζώνες και 1ο DAN στον Α.Σ."Παγκράτιον"


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. «Παγκράτιον» έγιναν εξετάσεις για Μαύρες ζώνες και 1ο DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας. Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής ήταν ο πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας και διεθνής διαιτητής Πανετσίδης Νικόλαος.

Ο σύλλογος συμμετείχε στις εξετάσεις με τρεις αθλητές, τον Βύρων Σίσση, τον Πέτρο Μπογδάνη και τον Γιώργο Σιδηρόπουλο με απόλυτη επιτυχία.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων δήλωσε σχετικά: «θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μας που και πάλι μας έκαναν περήφανους. Η απόδοσή τους αυτή και η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με τους προπονητές του συλλόγου. Τους εύχομαι και σε ανώτερα και καλή σταδιοδρομία. Τώρα ανοίγουν άλλοι δρόμοι μπροστά τους, στην ουσία ΤΩΡΑ ξεκινάει το “πραγματικό” καράτε γι’ αυτά τα παιδιά. Όλες οι μεγάλες προκλήσεις για το αγωνιστικό καράτε ξεκινούν τώρα για τα παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούν πλήρως αφού και γνώσεις έχουν και θέληση και στήριξη από το Δ.Σ και την τεχνογνωσία των προπονητών. Καλή σταδιοδρομία λοιπόν και ο σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα τους».   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου