Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορεί το τρίτο τεύχος του "4 Seasons of Florina"



Κυκλοφόρησε το τρίτο (Φθινοπωρινό) τεύχος του «Four Seasons of Florina» (Τέσσερις εποχές της Φλώρινας), του μοναδικού πολιτιστικού περιοδικού της πόλης μας, με πολλά άρθρα αλλά κυρίως πλούσια Φωτορεπορτάζ, από όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την εποχή που μας πέρασε στη Φλώρινα. Το «πολιτιστικό ημερολόγιο» της Φλώρινας, στις 68 σελίδες του, παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα φεστιβάλ που έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και την ευρύτερη περιοχή (Πολιτιστικά Δρώμενα, Πρέσπεια κ.α.), κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (για όσους θέλουν να αναπολήσουν αυτές τις πολύ όμορφες βραδιές) και θα βρίσκεται στα ράφια των περιπτέρων για τους επόμενους τρεις μήνες.

Μερικά από τα θέματα του τρίτου τεύχους:
ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2011- Από τον Παπαδιαμάντη στον Ελύτη & η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στον Άγιο Αχίλλειο.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2011: Ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι, χορευτές,
μουσικοί, τραγουδιστές συνέθεσαν το «ψηφιδωτό» της σύγχρονης πολιτιστικής μας ταυτότητας…
ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «Από το χθες στο σήμερα» - Μια μαγική βραδιά με τραγούδια του χθες και του σήμερα.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ  Mουσικής & Λόγου. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σε ένα μοναδικό live στη Φλώρινα.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ «ΔΙΚΤΥΟ» - Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας, με δράσεις στις γειτονιές της πόλης.
3ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Ένα απόλυτα πετυχημένο τετραήμερο φεστιβάλ μουσικής, με τη συμμετοχή μόνο Φλωρινιωτών μουσικών και τραγουδιστών/στριών.
«ΠΟΤΕ ΜΙΛΑ, ΠΟΤΕ ΦΙΛΑ» στη Μικρολίμνη Πρεσπών - Μια υπέροχη βραδιά μουσικής και ποίησης με φόντο τις μαγευτικές Πρέσπες.
«ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» από τους μαθητές του Ωδείου.
Το 1ο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΗΣ» από τη «Νεολαία Πρεσπών».
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ -  Οι Μαρία Τζιρίτα & Νικόλ Άννα Μανιάτη βρέθηκαν στη Φλώρινα παρουσιάζοντας τα καινούργια τους μυθιστορήματα.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, με παιδικά παιχνίδια και μουσική στο Νέο Πάρκο Φλώρινας
Το 1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΤΩΝ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - Το κίνημα των Αγανακτισμένων όπως εκδηλώθηκε και «εκφράστηκε» στη Φλώρινα από τους συμπατριώτες μας.

Seasons of Florina
Το περιοδικό για τις τέχνες, τον πολιτισμό και την κοινωνία της Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου