Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Β.Τσέπας για το επεισόδιο λαθροθηρίας


Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, φέρεται ότι συμμετείχε σε ομάδα κυνηγών που κυνηγούσε παράνομα σε περιοχή της Πρέσπας και εντοπίστηκε από φύλακα του Φορέα Διαχείρισης. Ο Δήμαρχος Πρεσπών 

μιλώντας στην ΕΡΑ Φλώρινας, έδωσε διευκρινίσεις για το περιστατικό, λέγοντας πως δεν κυνηγούσαν σε σημείο που απαγορεύεται και, κακώς το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. «Όλα θα αποδειχθούν» τόνισε ο κ. Τσέπας «και η αλήθεια στο τέλος θα φανεί. Ο φύλακας έκανε τη δουλειά του, έτσι όπως πρέπει να την κάνει και λυπάμαι που δημιουργήθηκε ένα άσχημο κλίμα και κάποιοι διαπληκτίστηκαν μαζί του». «Ζητήσαμε συγγνώμη από την πρώτη στιγμή για αυτό»  πρόσθεσε και δήλωσε πως «δεν τιμωρείς όλη την ομάδα, όταν έναν από τους παίκτες κάνει φάουλ». Όσον αφορά τις αντιδράσεις σχετικά με το περιστατικό, ο Δήμαρχος Πρεσπών ζήτησε από όλους να υπάρχει ψυχραιμία τονίζοντας πως «η περιοχή μας χρειάζεται όλους ενωμένους και συνεργάτες, καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί».
Σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

11 σχόλια:

  1. Λαγούς ,αγριογούρουνα και ζαρκάδια τα ΄χετε αφανήσει ρε ... ,ζητάτε και συγνώμες.Ντροπή σας ,είστε και δήμαρχος εθνικού δρυμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέτοια θρασύτητα!! Τέτοια κοροϊδία! Στάχτη στα μάτια μας και στα αυτιά μας! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έχει χιονίσει επιτρέπετε το κυνήγι τετράποδων ? Νομίζω πως όχι. Άρα τι σημασία έχει αν ήταν σε απαγορευμένο ή επιτρπόμενο. Ας μας πει κάποιος από την θηροφυλακή τι πραγματικά ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα θα αποδειχθουν.....οπως επισης και ολα .....θα κουκουλωθουν,καλυφθουν, οπως θελει κανεις ας το πει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κουτοπονηρια που διακατεχει τουςς ανικανους, τους γλυφτες, τους σκυφτουληδες, δεν τους αφηνει να δουν την καταντια των Πρεσπων. Μια εταιρεια (Α)προστασιας διαπλεκομενη σε ολα τα πολιτικα γιγνεσθαι, πρωτοστατουσα σε καθε θεσμικη αναδειξη προσωπων. Τωρα βγαινει κατηγορος αυτων που υποστηριζε λιγο πριν.Οι πραξεις και τα εργα των εκλεκτων της εξουσιας ειναι και στον τελευταιο του χωριου γνωστά. Η ξεφτιλα και το απυθμενο θρασος υποκρισίας δεν εχουν ορια. Μονιμα επεισοδια καθε εβδομαδα με λαθροκυνηγους και λαθροαλιεις.Τα συρταρια με τις καταγγελιες,τα κονδυλια, και τους λογαριασμους θα τα ανοιξει καποιος κρατικος υπευθυνος γαι να βγει η αληθεια; Το σκεπασμενο με διχτυ παραλαγγης τροχοσπιτο στον πυρηνα του δρυμου(Δασερη) σε ποιον ανηκει; Επιτρεπετε η εγκατασταση του; Με τι μηχανημα εκοψαν τα καλάμια και ανοιξαν το χωρο για το βαρκακι τους, οταν απαγορευεται η οποιαδηποτε ασχολια καντα στο δρυμο;Ποιοι συγκαλυπτουν τα ονοματα των αστυνομικων που σε εβδομαδιαια σχεδον βαση αλωνιζουν την περιοχήπαρανομα κυνηγωντας;Ειναι δυνατον οικ. που ειναι επιφορτισμενοι με την φυλαξη να μη γνωριζουν τα ονοματα;Τοτε πως εδωσε την πληροφορια ο,τι ερχονται "οι μπάτσοι" ο κ. θηροφυλακας; Εσεις κυριοι του Φορεα και της (Α)προστασιας που ζειτε; Η παροιμια λεει: Ο κοσμος το εχει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.Η τελεια απόδειξη της παροιμιας η επιστολη της ανευθυνοπευθυνης της (Α)προστασιας. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ.ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ.ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΥΝΗΓΩΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΓΔΕΡΝΑΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η κοινωνία μας..σαν τον φύλακα!!!Μπράβο του κ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή