Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Λιάνης: "Δε ζω εγώ με 4.000 €, θα ζήσει άλλος με 400?"!


«Εδώ εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ… Θα ζήσει κάποιος με 400;», είπε ο Γ.Λιάνης αναφερόμενος στο μνημόνιο 2.
Παράλληλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του "Sentra" δεν άφησε ασχολίαστο το 

επίμαχο άρθρο 19 του νέου νομοσχεδίου, τις αντιδράσεις της ΕΠΟ και την απόφαση του Γερουλάνου να προχωρήσει σε σκληρά μέτρα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Για το αν είναι μαφιόζος ο Μπλάτερ: "Ναι, έχει νοοτροπία μαφιόζου. Όπως και έχουν οι περισσότεροι απ' αυτούς. Όπως και ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ".
Για την ψήφιση του νέου νόμου και το άρθρο 19: "Είδα ένα κατευναστικό απαντητικό σχόλιο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που δεν δείχνει την διάθεση που έδειχναν παλιά οι ομοσπονδίες. Τότε που πήγαιναν στον «πάπα» που ονομαζόταν Μπλάτερ ή Πλατινί και του ζητούσαν την τιμωρία των ελληνικών ομάδων ή της εθνικής ομάδας από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είδα ένα κατευναστικό απαντητικό σχόλιο, παρόλο που εμένα ο κ. Πιλάβιος μου είπε εχθές, όταν τον είδα, διότι ήθελα να διευκρινίσω αν ο κ. Ιωαννίδης μας έλεγε την αλήθεια, όχι ότι μας λέει ψέματα ο άνθρωπος αλλά μας είπε ότι είναι σύμφωνη η Ε.Π.Ο. στο ψηφιστεί το άρθρο 19 και αργότερα να το δούνε.
Εμένα ο Πιλάβιος στο τηλεφώνημα που επακολούθησε του Ιωαννίδη μου είπε πως είναι κάθετος του άρθρου 19. Τώρα δεν ξέρω το τι προκύπτει από όλο αυτό. Εγώ θέλω να παίζουν οι ομάδες στις διοργανώσεις. Η τελευταία παρηγοριά που έχει μείνει στον ελληνικό λαό είναι να βλέπει τις ελληνικές ομάδες και τους αθλητές μέσα σε αυτό το χάλι που ζει ο κόσμος, διότι ο ελληνικός λαός είναι βυθισμένος μέσα σε μια απόγνωση τρομακτική. Το να βλέπεις τον Ολυμπιακό να κερδίζει στους -14 βαθμούς στη Ρωσία, τον Παναθηναϊκό να σαρώνει στο μπάσκετ ή τον Ολυμπιακό αντίστοιχα, είναι ανάσες οξυγόνου και παρηγοριάς".
Για τον αν αθλητισμός μπορεί να εξυψώσει το ηθικό των Ελλήνων τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει η χώρα μας: "Δεν συμφωνούμε απλώς αλλά υπάρχει και δημοκοπική απάντηση που δείχνει το 80% των Ελλήνων έτσι νιώθει. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος. Όταν ταπεινώνεται από παντού και την τελευταία χαραμάδα που θα δει για μια Ελλάδα δυνατή έτσι όπως παλιά την `ήξερε θα την ανοίξει, πόσο μάλλον τον αθλητισμό που τον έχει και στην φύση του ο Έλληνας λόγω και των Ολυμπιακών αγώνων και πόσο μάλλον το ποδόσφαιρο που σήμερα είναι το κυρίαρχο σπορ αλλά και το μπάσκετ που έχει γράψει την δική του ιστορία.
Συνεπώς δεν το συζητάμε ότι ο αθλητισμός είναι ανάσα οξυγόνου. Το γήπεδο είναι το τελευταίο αλωνάκι ελευθερίας. Ο κόσμος μπορεί να πάει και να ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Για το ποια είναι η θέση μου, έχουμε υπογράψει κάποιο καταστατικό. Το καταστατικό το έχει υπογράψει ένας Έλληνας υπουργός, δεν τον πίεσε καμιά ελληνική κυβέρνηση τον υπουργό να το υπογράψει, αλλά ούτε τον πίεσε και κανένας σύλλογος. Το υπέγραψε επειδή το ήθελε η χώρα. Αν δεν το ήθελε δεν θα το υπέγραφε. Το καταστατικό αυτό λέει πως για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου η FIFA έχει πια τον λόγο".
Για το ότι η χώρα μας δεν θα έχει τον κύριο λόγο των αθλητικών της ζητημάτων: "Όταν γνώρισα από κοντά το τι εστί Μπλάτερ, τι εστί FIFA, τι εστί UEFA και τι κόλπα χρησιμοποιεί… Οταν γνωρίζω την ιστορία των προσώπων και όταν γνώρισα τον Σάμαρανκ και με κορόιδεψε στο θέμα των Ολυμπιακών αγώνων που μου είπε `να ζητήστε τους Ολυμπιακούς με τιμητική ανάθεση το 1996' και με πήγαινε για τρία χρόνια στην τιμητική ανάθεση για να με αποκοιμίσει… Την τελευταία στιγμή μου λέει πως δεν μπορούμε και πρέπει να πάμε με κανονική ανάθεση και ότι έχουμε περιθώριο μια εβδομάδα. Τότε αναγκάστηκα να πάω στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου για να του εξηγήσω το τι συμβαίνει.
Εκείνος τότε μου είπε να κάνουμε την ανάθεση τώρα και πήγα στα κόμματα και όλοι ήθελαν τους Ολυμπιακούς. Όταν εγώ πήγα στον Μπλάτερ και ο Παπανδρέου έμαθε ότι ζήτησα να βάλω αντί των διορισμένων από την ΕΠΟ, αεροπαγίτες… Ποιος δεν θα έλεγε πως αυτό είναι το σωστότερο; Και όταν μου έστειλε ο κ. Τριβέλας το χαρτί και φώναξε και τον Μπλάτερ, εγώ έστειλα έναν συνάδελφο, τότε τον Μπούρα, να διευκρινίσει ως δημοσιογράφος τις προθέσεις του Μπλάτερ και μου είπε πως είναι έτσι. Οπότε, όταν έφυγα για Ελβετία μου είπε ξεκάθαρα πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ και πως σε δεκαπέντε μέρες, αν δεν έχει παρθεί απόφαση η ομάδα μας δεν θα παίξει στο Mundial το 1994. Ο κ. Γερουλάνος βλέπουμε πως έχει φιλοδοξία πολιτική για να περάσει όλο το θέμα, διότι για την Ελλάδα θα έχει πολιτικό κέρδος».
Για όλες τις παρενέργειες που συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό: "Δεν μπορεί να επιβάλει ποινή, αυτό είναι το ουσιώδες. Μπορεί να επιβάλει πρόστιμα και τιμωρίες αλλά ποινή και να δώσει το λεγόμενο πιστοποιητικό δεν μπορεί διότι η UEFA έχει ορίσει στην ΕΠΟ επιτροπή που εκδίδει το πιστοποιητικό. Αυτό και αν είναι παραβίαση. Αυτή η επιτροπή που εμείς την δημιουργήσαμε αδράνησε με τον καιρό και ίσως φταίμε και εμείς. Δεν εφαρμόζαμε τα όσα μας έλεγαν, αλλά προσπαθούσαμε να εναρμονίσουμε τα όσα έλεγε η ΕΠΟ. Αυτό στην πολιτική είναι ολέθριο, να μην εφαρμόζεις έναν νόμο καίρια, διότι έτσι αχρηστεύεις την επιτροπή. Την ώρα αυτή λοιπόν πρέπει να γίνονται όλα αυτά; Την στιγμή που η εθνική μας είναι προ των πυλών για το ευρωπαϊκό και τις λοιπές διοργανώσεις και την στιγμή που οι Έλληνες τραβούν τα πάθη του Χριστού πρέπει να γίνονται όλα αυτά;".
Για το αν θα υπάρξει τελικά κάποια συναίνεση: "Θα υπάρξει μια συζήτηση και βλέπω πως και ο κ. Πιλάβιος είναιδιατεθειμένος για αυτό. Δεν βλέπω όμως το πνεύμα της ΕΠΟ να υποχωρεί".
Για το αν ο νόμος αλλάζει δραστικά πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό: "Απλώς βάζει την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού να εκδίδει πιστοποιητικόαλλά γενικότερα ο νόμος είναι μια χαρά. Εγώ πλέον δεν ξανά πολιτεύομαι και επομένως δεν έχω συμφέρον να πω ψέματα. Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και έφυγα από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διότι ένιωθα πως δεν έλεγα την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ήρθε το μνημόνιο ένα, δύο, δεν εξηγήσαμε στον κόσμο γιατί πέσαμε έξω, φέραμε χειρότερα μέτρα και δεν ζητήσαμε ούτε συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Η συνείδησή μου δεν πήγαινε άλλο και δεν μπορούσα να δεχτώ ένα μεσοπρόθεσμο που ήταν χειρότερο από το προηγούμενο. Το τελευταίο είναι ολέθριο για τις συντάξεις. Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ; Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400; Η λογική έχει φύγει, είμαστε στο παράλογο πλέον.
Και να πω ότι θα έφερνε αποτέλεσμα όλη αυτή η ιστορία, αλλά δεν φέρνει. Τώρα για τον νόμο φέρνει κάποια αξιοπρόσεκτα σημεία, διευθετεί κάποια ζητήματα που έχουν σχέση με τις ομάδες, την ασφάλεια, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, δίνει κάποια δυνατότητα για τους συνδέσμους να έχουν ευθύνη και οι ομάδες αλλά τους δίνει με μια υπερβολική ευρυχωρία ώστε να πει το παράδοξο ο Ανατολάκης και να ξεκινήσουν δύο αυτοκίνητα από την Θεσσαλονίκη με το ένα να έχει κασκόλ του ΠΑΟΚ και το άλλο μιας από μια άλλη ομάδα και αν πιαστούν να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της ομάδας με ποινικά μέτρα. Η απαγόρευση των μετακινήσεων προήλθε από εμένα και σώθηκε τότε ο δεύτερο γύρος τότε στην Λάρισα. Αναμένω ψύχραιμος".
Πηγή: sportdog.gr

8 σχόλια:

  1. Εφόσον τα καταφέρνεις με 4.000 ευρώ, συγχαρητήρια... Πως το κάνεις;

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζεις δηλαδή όσο δέκα (10) εργάτες. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [..Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ; Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400; Η λογική έχει φύγει,είμαστε στο παράλογο πλέον.] [Όχι έχει φύγει η λογική....έχει φύγει και κάτι άλλο η ΝΤΡΟΠΗ!...Δεν δικαιούστε Κύριε ούτε να ομιλείτε !!] Τι μας λες ρε Λιάνη! Δε ζεις με 4000ευρώ! Αλλά τα παίρνεις έτσι! Βρες ρε μια δουλειά να βγάζεις περισσότερα! Τι στο διάoλο κουράστηκες εσύ και το πολιτικό σου συνάφι να οικοδομήσετε πλούσιο οικονομικό περιβάλλον που να δημιουργεί πλήθος θέσεων εργασίας στην Ελλάδα!...το δικαιούσαι ρε! Παραιτήσου από βουλευτής!Φύγε από κει μέσα που σε πνίγουν οι κακοί και σε βάζουν να λες ψέματα χέστους!! γ... τους!!! έλα ρε μαζί μας και πιάσε μια δουλειά να παίρνεις και εσύ έναν αξιοπρεπή μισθό όπως όλοι μας και όχι 4 ψωροχιλιάρικα! Τόσα ρε παίρνει ο μπάτλερ μου! Αν είναι δυνατόν τέτοια ξεφτίλα εσύ! ‘Έτσι θα τους την σπάσεις!!..τα παλιοκαθίκια σε βρήκαν αθώο και σε βάζανε να λες ψέματα για να κάνουν την δουλειά τους! Άσε τους να ζούνε με 4-10 χιλιάρικα το μήνα! Ας μην τα βγάζουν πέρα!!!.. αυτή ρε θα είναι η τιμωρία τους!Εκεί!!!! να παιδεύονται με τα λίγα! Τα 400 ευρώ που λένε ότι παίρνουμε είναι την ώρα!!!! Σε δουλεύουν οι δικοί σου!!! και οι δημοσιογράφοι είναι στο κόλπο!! Δεν είναι 2 μνημόνια είναι δύο μνημόσυνα που γίνονται κάθε χρόνο για έναν παλιό πολιτικό νομίζω τον Τρικούπη τον θυμάσαι ρε Γιώργο τον είχε και αφίσα το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη αλλά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο…α και να σου πω άκου φάση ..ένας φευγάτος κολλητός μου κολλημένος με μεταφυσικά μου είπε τότε: “.. να δεις ρε συ ότι πάμε για χρεωκοπία δεν μου αρέσει αυτή η σύνδεση ΠΑΣΟΚ –Τρικούπη”. ρε τον τρελό τι έλεγε !..τώρα ζει στη Μασσαλία έχει σουβλατζίδικο….. Επίτηδες τα προφέρουν λάθος!..και συ αντιδράς! Όλα είναι μια πλάκα!!..υπάρχει σχέδιο με σκοπό να σε κρατάνε μέσα στην Βουλή και να σπάνε πλάκα μαζί σου! Αυτό δεν το ανέχομαι!! ..φύγε ρε Γιώργο από κει μέσα! Άνοιξε τα μάτια σου!! Φτάνει με τους απατεώνες! Ρε τι ψέματα λένε στο παιδί ότι παίρνουμε 400 το μήνα!..Καλά ρε Γιώργο εσύ δεν μπορείς με 4000 να την βγάλεις το μήνα! και πίστεψες ότι υπάρχουν εισοδήματα 400 ευρώ το μήνα; και πως ζούμε ρε συ;Κοντά στο νου και η γνώση! θα είχαμε πεθάνει όλοι ρε εάν παίρναμε τόσα! Ζόμπι είναι αυτοί που περπατάνε στους δρόμους; Πώς ζούνε με χώμα και νερό;....ρε τι δούλεμα σου έχουνε ρίξει τα καθίκια!!! ..γι αυτό έχεις χάσει την λογική σου και παραλογίζεσαι! Γ... ΤΟΥΣ ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!.. Κοίτα ρε τι πονηρές κουφάλες μας κυβερνάνε!!!... ακόμη και τον Λιάνη δουλεύουν!! .....δεν ντρέπονται ρε ΤΙΠΟΤΑ! Α σε βάλανε να πεις και ΟΧΙ ...ρε "λεφτά υπάρχουν" μη κωλώνεις θα πληρώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινητικά τα μηνύματα και οι προσφορές από Ελληνικές Οργανώσεις και Συλλόγους του Απόδημου Ελληνισμού!

    Στηρίζουν τον " Δε ζω εγώ με 4000 ευρώ "

    Από Αυστραλία 36.567 δολάρια
    Από Η.Π.Α. 78.323,5 δολάρια
    Από Ν.Αφρική 116.069 ράντ
    Από Βέλγιο 24.000 ευρώ
    Από Γερμανία 88.000 ευρώ
    Από Γαλλία 12.000 ευρώ
    Από Αγγλία 3.123 ευρώ
    Από Καναδά 100.000 δολάρια
    Από Πλήρωμα Ελληνικού Δεξαμενόπλοιου "ΕΡΜΗΣ"
    400 ευρώ
    Από Ομάδα Ελλήνων Ορειβατών στα Ιμαλάια
    250 ευρώ
    Από Σύλλογο Ελλήνων φοιτητών Ρουμανίας
    630 δολάρια Αμερικής
    Από Αθλητικό Όμιλο Ελλήνων Οκλαχόμα
    2.156 δολάρια Αμερικής
    Από Έλληνες φορολογούμενους ο λόγος της πατριωτικής τους τιμής ο,τι θα παίρνει απρόσκοπτα!! τα 4000 ευρώ μηνιαίως κατά προτεραιότητα!!! ανεξαρτήτως των υποχρεώσεων τους έναντι οποιουδήποτε μνημονίου αμνημονίου και αμνησίας!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΟΤΕ!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4000!Απορώ πως μπορείς και ζεις;
    'Ελα ρε μείνε στη Φλώρινα...τσιγάρα καφέδες εμείς!
    Κουτσά στραβά θα το πολεμήσουμε μαζί!
    Γκαρσονιέρα δωρεάν από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσχημο πράμα να σε δουλέβουν τόσο..ρε συ ΓΙΏΡΓΟ αληθεύει ότι οι ευνοημένοι σου στην Φλώρινα πάνε με τον φωτισμένο ΦΏΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. [..Εγώ πλέον δεν ξανά πολιτεύομαι(ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ή ΑΠΛΑ ΓΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ;) και επομένως δεν έχω συμφέρον να πω ψέματα.(ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! τι να σου πω!!!) Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και έφυγα(ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΙΔΙ! ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ) από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διότι ένιωθα πως δεν έλεγα την αλήθεια στον ελληνικό λαό(ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ Ψ...!) Ήρθε το μνημόνιο ένα, δύο, δεν εξηγήσαμε στον κόσμο γιατί πέσαμε έξω,(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!..ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ;) φέραμε χειρότερα μέτρα και δεν ζητήσαμε ούτε συγνώμη από τον ελληνικό λαό(ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΣΙ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...[δεν σε βολεύει όμως έτσι; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΞΕΣ ΤΟ ΟΧΙ;]..ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ-ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ!). Η συνείδησή μου δεν πήγαινε άλλο(ΤΩΡΑ OΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣOΚ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΛΙΑΝΗ ΠΟΛΥ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙΣ!) και δεν μπορούσα να δεχτώ ένα μεσοπρόθεσμο που ήταν χειρότερο από το προηγούμενο (ΣΩΠΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ; ΤΙΝΟΣ ΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΑΛΛΑ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 4000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ!!ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ!! ΕΜΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΡΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑ ΧΡΗΜΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!..ΤΕΡΜΑ!!!!). Το τελευταίο είναι ολέθριο για τις συντάξεις( ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε;..ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!). Το ξέρετε ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ;(ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΤRΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ;..ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!) Θα ζουν εκείνοι που παίρνουν 400;(ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΝΕ ΡΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ OTI ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ! ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! *Η λογική έχει φύγει, είμαστε στο παράλογο πλέον.* [Απίστευτο!] ΜΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΡΕ!! ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!! ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΕ ΣΑΣ; ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΑ ΣΕ ΜΠΑΤΣΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ!.. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΛΙΑΝΗ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ!ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;!!..ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤA A... ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ! ΑΜΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΤΕ!!!..ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ!! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕΕΕΕΕ! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ! ΟΙ "ΠΟΡΝΕΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ! ΑΛΛΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! Τα "πιάνεις" τα 2 τελευταία; ΑΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ "ΜΙΛΑΝΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας ειπες αληθεια,τα 4000 ειναι μετα τις περικοπες που ειχατε στους μισθους σας οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή