Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρις κάτι γνωρίζει...



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ" - Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού

17 σχόλια:

  1. Καλό το κόλπο. Ρίχνει λάσπη με την ελπίδα ότι στο τέλος κάτι θα μείνει. Όποιος ξέρει μιλάει συγκεκριμένα. Αλλιώς είναι απαράδεκτος συκοφάντης και από τέτοιους διαθέτουμε ακόμη και για εξαγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιο συγκεκριμένα θέλεις ρε παπαγαλάκι? Αλλά μάλλον σε πνίγει η αγωνία και καρφώνεσαι ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό το κόλπο είναι γνωστό. Αποδίδουμε χαρακτηρισμούς σε όσους δε μας πιστεύουν τυφλά, για να περάσει η λάσπη. Τι θα πει "πόσο πιο συγκεκριμένα"; Ή ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το λες ή δεν ξέρεις τίποτε και πουλάς παραμύθι. Οι σοβαρές και υπεύθυνες κουβέντες είναι πάντοτε χρησιμότερες από τις κακοήθεις και ανόητες ατάκες, που - εν τέλει - προσβάλλουν ακόμη και τους καλόπιστους αναγνώστες προς τους οποίους απευθύνεσαι.

      Διαγραφή
    2. παραπολιτικέ αρχιπαπαγάλε τα πιο συγκεκριμένα θα τα πει η δικαιοσύνη!! τότε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε! αλλά είμαι σίγουρος ότι έχετε κανονίσει και για τη διαδοχή.

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά, ο δήμαρχος Αμυνταίου, απάντησε στην Τρενοσε για τα λεωφορεία που θα βάλει για το τρένο. Ο δικός μας τι έκανε? Μόνο κάτι γενικές δηλώσεις μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόλεμοοοοοοοοοοοοοοοοος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολλά λεφτά!! πάρα πολλά!!...και πολύ μακρυά! μόνο που η τρόικα ξέρει και θα τα πάρει εντόκως!!γκεγκε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σοβαρή 'εστω και ανώνυμη άποψη είναι σοβαρή, το να πας και να καταγγείλεις και να περιμένεις να δικαιωθείς στην Ελλάς του 2000 ακούγεται σαν ανέκδοτο, κι όσο για τα παπαγαλάκια θα συνεχίσουν γιατί ή είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ή επιστρέφουν χρωστούμενα. Άντε τρέξε εσύ να καταγγείλεις παπάδες ή κάθε Βοσκόπουλο, δε γίνονται αυτά ακόμη στην ψωροκώστενα ρε αδέρφια, αλλά εμείς αισιοδοξούμε ότι στο μέλλον κάποια γενιά θα αναπτύξει πιο πολύ το αίσθημα δικαίου σ'αυτόν τον καθηστερημένο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΌ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ,κάτι είναι και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Boσκίδη, που βόσκεις; Δεν έμαθες ακόμα πως όποιος γελάει καλά, γελάει και τελευταίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά ρε παιδιά με την καρακαξα. Πολύ αξία τη δωσατε. Αυτή έχει αντικαταστήσει εισαγγελείς , δικαστές και όλο το σύστημα. Ολο για διώξεις μιλάει και τίποτα δε βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

      Διαγραφή
    2. Το΄πολιτικό σύστημα βρωμάει από παντού. Τουλάχιστον η κ. Ντόρη δεν τους αφήνει να 'φάνε' με την ησυχία τους.

      Διαγραφή
  10. Nα μας μπουν θελεις να πεις, γιατί οι τρόϊκες μας τα πετάξαν έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε ανώνυμε 06.47 Ούτε αρχιπαπαγάλος είμαι γιατί δε σου μοιάζω, ούτε θα κρυφτώ πουθενά (κυρίως από ρεμάλια σαν εσένα) ούτε καμία διαδοχή με απασχολεί. Αν η δικαιοσύνη πρόκειται να πει τα συγκεκριμένα θα την ακούσω με μεγάλη προσοχή και ευχαρίστηση. Εσύ τι ρόλο παίζεις; Προσπαθείς να προκαταλάβεις τη δικαιοσύνη; Ποιός (ή ποιά) νομίζεις ότι είσαι; Και από που αντλείς τη θρασύτατη απαίτησή σου να διαβάζουμε ότι μας πασάρεις χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση; Χωρίς καμία επιφύλαξη; Έτσι στα τυφλά; Κατέβα από το καλάμι και σοβαρέψου, αν θέλεις να σε παίρνουν οι αναγνώστες σου στα σοβαρά.

      Διαγραφή
  11. Έχει χάσει το νόημα της η έννοια της ελευθερίας του λόγου. Αν έτσι είναι η δημοκρατία να την χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας !
    Συμβάλλετε στη δημιουργία νεφελωμάτων! Κανένας πια δεν ξέρει ποιόν να πιστέψει! Μπράβο σας! Μισόλογα που τελικά αγγίζουν τα όρια τη ανοησίας! Μακάρι να βγούν όλα στη φόρα να τελειώνουμε με τον κάθε κύριο που εμπλέκεται σε βρώμικες ιστορίες!
    ¨ όσοι έβαλαν το χέρι τους στο μέλι, να πληρώσουν!
    Από τέτοιους φτάσαμε εδώ που είμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή