Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σκι στον πεζόδρομο της Φλώρινας!


Χαρούμενα παιδιά κάνουν έλκηθρο στον πεζόδρομο της Φλώρινας αφού πέντε ολόκληρες ημέρες δεν ήταν αρκετές για να μπορέσει ο Δήμος να καθαρίσει το πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Για τους ενήλικες 

βέβαια η κατάσταση έχει γίνει ένα πολύ extreme Sport...
Αποκλεισμένος περίοικος




10 σχόλια:

  1. Καψούρης... ( χρόνια πολλά...ΘΑ ΦΑΤΕ! )8 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:40 μ.μ.

    Χρόνια πολλά μωράκι μου!!...και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!...γιατί με τα χαρτάκια που άρχισαν να έρχονται μην το'χεις και τόσο σίγουρο...
    Υ.Γ...τις ριγέ πυτζάμες που αγόρασα που να στις στείλω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε καψούρη μήπως είσαι δικηγόρος? από που ήξερες αλλιώς για τη δίκη? θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε...

      Διαγραφή
  2. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σας με το δήμαρχο.

    Το ζήτημα έχει τις εξής πιθανές εξηγήσεις:

    α. είστε ερωτευμένοι με το γιωργάκη και δε θέλετε να ρίξετε ευθύνες στην κυβέρνησή του, που διέλυσε τους δήμους και πετσοκόβοντας τα κονδύλια.

    β. είστε ερωτευμένοι με το "παραδοσιακό πασοκ", άρα και με το Λιάνη-Ασπρίδη, οπότε επιτίθεστε στο δήμαρχο από συμπάθεια στην αντιπολίτευση του δήμου.

    γ. είστε της Όλγας και επιτίθεστε απροκάλυπτα και με κάθε ευκαιρία στο δήμαρχο για να βγάλετε από πάνω σας τη ρετσινιά ότι τον στηρίξατε ενώ είναι δεξιός.

    δ. είστε ερωτευμένοι με τον ίδιο το δήμαρχο, αλλά ντρέπεστε να του το πείτε και σας βγαίνει η επιθυμία ως επιθετικότητα.

    Καλό θα ήταν να δούμε τι ψηφίζει το κοινό.
    (εμένα πάντως, μου κάθεται πιο καλά το -δ- γιατί δείχνει πιο κουλτουροψαγμένο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κοινό λέει ότι ο κολλητός σου θα τα κάνει πάνω του τις επόμενες μέρες, που θα του σκάσουν τα χοντρά!και όσο για σένα που θα μείνεις ορφανό .....

      Διαγραφή
  3. Τα πολυάριθμα ρεμάλια -κομματόσκυλα που δεν έχουν αρκετές καρέκλες για να κατσουν στις δημαρχίες θα μπορούσαν μια χαρά ΄για μια φορά στη δουλοπρεπή καριέρα του τιποτα που κάνουν,να συνεισφέρουν βγαίνοντας να καθαρίσουν τους δρομους με φτυάρια,τουλάχιστον στο κέντρο της πολης και γύρω απο τα σχολεία όπως βλέπουμε οτι κάνουν στις χώρες του εξωτερικού.Αλλά....τι λεω τωρα,το θέμα ήταν να "τρουπώσουν" ,να μπαίνει ο μισθός στη τσέπη....σιγά μη βγούνε στο κρύο και τη παγωνια....οι ευαίσθητοί τους "απαυτοί" θα το έκαναν μονο αν ήταν να τρέξουν προεκλογικά για να διοριστούν.Μη ξεχνάμε βεβαια και τα εργασιακα τους δικαιωματα.....για υποχρεωσεις βέβαια ουτε λόγος!
    Ετσι τα παιδιά μας θα ξαναπάνε σχολείο οταν έρθουν τα χελιδόνια και οι δρομοι θα αυτοκαθαριστούν όταν ο Θεός βαρεθεί να ρίχνει χιόνι.
    Δε βαριέσαι.....ξεφτίλες ηταν ,ξεφτίλες παραμένουν και εμεις θα πληρωνουμε ψηλα δημοτικά τέλη γιατι έτσι...είμαστε large!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 05:30 TO E EINAI....EPIDI I FYLAKA TON GYREVI TA EXEI TELIOS GRAMENA... ENAS ND ALLA OXI TROMPAS SAN ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν βάλατε και μια φωτογραφία του Δημαρχείου να δείτε πόσο καλά καθάρισαν το πεζοδρόμιο τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε μποιζ εντ γκερλς...αγόρια και κορίτσα...που είναι ο.η χιονοδρόμος και η σάινα ? Δέν βλέπω στις φωτογραφίες σκιέρς ούτε σνοουμπορτερτς μόνο φθηνούς...αδέσποτους ρεπόρτερς. Θα ήταν όμως πολύ καλή αρχή μία καλή ιδέα ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ή όποιος άλλος ασχολείται με τα σκί ή ξεσκί να κατεβάσει τους χιονοδρόμους αθλητές στις πλατείες και δρόμους για προπόνηση σλάλομς κατάβαση σπρίντερ ανάβαση κλπ και φυσικά φωτογράφιση και ανάρτηση στο διαδίκτυο .Εάν γίνει κι αυτό στην Φλώρινα θα σπάσουμε κάθε προηγούμενο.Εναλλακτικός τουρισμός ! Αυτά θέλουν οι τουρίστες να δούν Πρωτοτυπία και έμπνευση. Θυμάμαι μία διαδημοτική συνεδρία το φθινόπωρο Λέγαν για δημοτικά ποδήλατα...εγω θα προτείνω δημοτικές σάινες σνόουμπορρτς καισκί επι ενοικίασιν στην κεντρική πλατεία .Θα κόψουμε πολλά εισητήρια σου λέω...καψουρη και καψούρα εν φλώ ερωτευμένοι .

    δήμαρχε λές να ....?

    Το "Κίνημα Παγωμένων¨" να έγινε "Κίνημα Παπλωμένων Ερωτευμένων και Χαριτοδιπλωμένων "Σκί και όποιος αντέξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων
    «Δημόσια Πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους, Συνδέσμους και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.»
    Ηλεκτρονική Αίτηση Ανέργων Δημόσια Πρόσκληση
    Οδηγίες Ηλεκτρονικής υποβολής Φ.Ε.Κ.
    Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των οικείων δημοτικών καταστημάτων των Δήμων της Χώρας στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή