Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αστυνομικά μέτρα - απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών


Με απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας,  απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων,  στα εξής οδικά τμήματα:

  • Στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 1ο χλμ. έως το 42ο  χλμ.
  • Στην εθνική οδό Νίκης – Φλώρινας
  • Στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ.  έως το 30ο χλμ.
  • Στην εθνική οδό Φλώρινας -  Κοζάνης, από το 1ο χλμ. έως το 35ο  χλμ.
Με την ίδια απόφαση, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός τύπου οχημάτων, που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες,  στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, όπου και όταν αυτό απαιτείται.
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ..
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνεκτός του οδικού τμήματος της Ν.Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 29ο  χλμ. έως τα όρια των νομών, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ .ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή