Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας από τις «Σάρισες»


Σε μία σεμνή τελετή τα μέλη και οι φίλοι των ΣΑΡΙΣΩΝ έκοψαν το Σάββατο 4/2/2012 την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου για το 2012. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας, που αποτελεί και χώρο 

προπόνησης και αγώνων της ομάδας μας. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλοι.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος των ΣΑΡΙΣΩΝ Γ.Λυγούρας αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το Σύλλογο αναφέρθηκε στην τρίχρονη παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στα αθλητικά δρώμενα της Φλώρινας. Τόνισε το πλήθος των διοργανώσεων που υλοποίησε και συμμετείχε η ομάδα και υπογράμμισε τη συνεχή ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή μας. Όπως είπε, «..η σημερινή συστηματική ενασχόληση με το πινγκ πονγκ 50 αθλητών/τριών φανερώνει τη δυναμική του αθλήματος και τη ραγδαία εξάπλωση σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλα. Η ποιοτική δουλειά που κάνουν οι προπονητές μας Θ.Ευθυμίου και Αγγ.Σαπουντζή Αγγέλα άρχισε να δίνει καρπούς και σύντομα θα χειροκροτήσουμε επιτυχίες. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι πλέον γνωστές στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης όλης της χώρας». Η ομιλία έκλεισε με ευχές προς όλους για υγεία και αγωνιστική επιτυχία.
Στην κοπή της βασιλόπιτας που ακολούθησε τυχερός αναδείχθηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Μ.Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του από τον Πρόεδρο Γ.Λυγούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου