Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας


Τις προηγούμενες ημέρες η Φλώρινα βρέθηκε στο αθλητικό επίκεντρο, χάρη στις επιδόσεις και τα κατορθώματα αθλητών και αθλητριών της σε διάφορα αγωνίσματα.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας οφείλω να συγχαρώ:

1) Τον Νικόλαο Κουσουρέτα του ΣΟΧ Φλώρινας για την πρώτη πανελλήνια θέση στην κατηγορία Παίδων 1 στο αγώνισμα «Απόσταση – ελεύθερη τεχνική – ατομική εκκίνηση» και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Παίδων 1 στο αγώνισμα «Sprint».
2) Την Κατερίνα Κεσίδου του ΣΟΧ Φλώρινας για την τρίτη πανελλήνια θέση στην κατηγορία γυναικών στα αγωνίσματα «Απόσταση – ελεύθερη τεχνική – ατομική εκκίνηση» και «Sprint».
3) Τον Γιώργο Τσούλη του ΣΟΧ Φλώρινας για την τρίτη πανελλήνια θέση στην κατηγορία παίδων1 στο αγώνισμα «Απόσταση – ελεύθερη τεχνική – ατομική εκκίνηση».
4) Την Ελευθερία Στανίδου του ΣΟΧ Φλώρινας για την τρίτη πανελλήνια θέση στην κατηγορία κορασίδων1 στο αγώνισμα «Απόσταση – ελεύθερη τεχνική – ατομική εκκίνηση».
5) Τον Ηλία Παπαζαφειρίου του ΣΟΧ Φλώρινας για τη δεύτερη θέση στου Πανελλήνιους Αγώνες και στο Κύπελλο Ελλάδος Χιονοσανίδας.
6) Τη Ραφαέλα Μαυρουδή του Α.Ο.Φ. για τη δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία Κ1 στους Χιονοδρομικούς Αγώνες στη Νάουσα.
7) Τη Μιχαέλα Ζωγράφου του Α.Ο.Φ. για τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Κ1 στους Χιονοδρομικούς Αγώνες στη Νάουσα.
8) Τη Λίνα Φιλιππίδου του Α.Ο.Φ. για τις τρίτες θέσεις στην κατηγορία Κ2 στους Χιονοδρομικούς Αγώνες στη Νάουσα.
9) Τις αθλήτριες της Γ.Ε.Φ. Ελένη Δήμκου, Μαρία Νομικού και Ζωή Πασσά για τη δεύτερη θέση στο ομαδικό ξιφασκίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.
10) Τους αθλητές του Ο.ΞΙ.Φ. Κίζο, Παπαχαρίση, Ρεπάτση και Χρυσικό για την τρίτη θέση στο ομαδικό του ξίφους ασκήσεων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
11) Τη Φωτεινή Παλιογιάννη του «Παγκράτιον» για τη δεύτερη θέση στο kumite και στην κατηγορία 2003 -30kgr του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε.
12) Τον Τραϊανό Αναστασίου του «Παγκράτιον» για την τρίτη θέση στο kumite και στην κατηγορία 2003 -40kgr του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε.
13) Τον Λουκά Σιώκη του «Παγκράτιον» για την τρίτη θέση στα kata 2004 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε.
Παράλληλα θέλω να συγχαρώ τους προπονητές των παραπάνω αθλητών και αθλητριών, καθώς και τους συλλόγους τους, για αυτές τις νέες επιτυχίες.
Η νέα γενιά μας δείχνει το δρόμο και εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι της. 
Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Αντιπεριφερειάρχη συγχαρητήρια και σ' εσένα που
    συγχαίρεις τους αθλητές/αθλήτριές της Φλώρινας και σαν γονέας γνωρίζω οτι όσο μπορείς βοηθάς στις προσπάθειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι.. βοηθάει.. στον μόνο που δεν έχει στείλει συγχαρητήρια είναι ο Πάπας του Βατικανού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή