Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η Φλώρινα διαμαρτύρεται για το σχέδιο "Αθηνά" (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Παρά τη συνεχή βροχή και τη χαμηλή θερμοκρασία μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας Φλώρινας μαζί με ενεργούς πολίτες από τις 4 σήμερα το απόγευμα έχουν αποκλείσει συμβολικά την εθνική οδό μπροστά από το Πανεπιστήμιο, διαμαρτυρόμενοι για τις 

καταστροφικές συνέπειες του σχεδίου «Αθηνά» για τη Φλώρινα. Ηχηρή είναι η απουσία των τοπικών αρχών και των πολιτικών φιλοκυβερνητικών παραγόντων.  





6 σχόλια:

  1. Πέρα από την απουσία των τοπικών αρχών και των πολιτικών φιλοκυβερνητικών παραγόντων, απόντες ήταν και οι Φλωρινιώτες πολίτες!!Μαύρα μεσάνυχτα έχουν και νομίζουν ότι δεν θα επηρεαστούν καθόλου!!Όταν λοιπόν αρχίσει σιγά σιγά να φεύγει το Πανεπιστήμιο με όλα τα τμήματα από την πόλη, να μην κλαίτε!!Και αν σας πούνε καλά να πάθετε,να χαμηλώσετε κάτω το κεφάλι και κάνοντας μια αυτοκτιρική πείτε ότι ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Silver Alert!!!

    Ο Δήμαρχος Φλώρινας αγνοείται! Όποιος τον δει ή ξέρει κάτι ας του μεταφέρει την αγωνία των πολιτών.

    Δεν παίρνει θέση για το πανεπιστήμιο, ας μας ευχηθεί τουλάχιστον Καλό Τσίκνισμα!

    Ο Δήμος Κοζάνης παραλύει αύριο υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα και καλεί τους πολίτες σε διαμαρτυρία στην πλατεία.

    Ο Δήμος Φλώρινας ούτε αυτό δεν είναι ικανός να πράξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δημος Φλωρινας ειναι ικανος ΜΟΝΟ να τα τ@@@@......... δεν ειναι ικανος για τιποτα για αυτο φτασαμε ως εδω....Και να τον βρουμε δεν θα τον εμφανισουμε μπας και σωθουμε μονοι μας γιατι αν περιμενουμε απο αυτον καηκαμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"ΦΕΥΓΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΤΑ ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΦΛΟΡΙΝΕΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, Η ΑΓΟΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εάν ζούσε ο Θήτα...Αγγελόπουλος και ξαναγύριζε ταινία με τίτλο Τοπίο στην Ομίχλη Ν2 πάλι στην περιοχή της Ακαδημίας θα σκηνοθετούσε πλάνα με τους αθίγγανους καβάλα απάνω στα άλογα .Ομολογώ θα έβρισκε πολλούς τοπάρχες - κομπάρσους και ΘΕΑΤΡΙΝΕΣ στο..τοπίο στην ομίχλη ν2 ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΠΆΚΓΚΡΑΟΥΝΤ..ΣΚΕΤΟ ΦΙΑΣΚΟ..αποτυχια σκετη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω το ενδιαφέρον των Φλωρινιωτών για τη παιδία είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Μετά λέτε αν υπήρχε παιδία δε θα γινόταν το ένα και το άλλο. Η παιδία όμως δε γίνεται με βάση τα οικονομικά συμφέροντα της Φλώρινας και της Κοζάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή