Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δεύτερη νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς στα play off


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρείς αγώνες στα play-offs της Β ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς. 
Έτσι μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν 28 βολές έναντι 6 των γηπεδούχων, η ομάδα της Φλώρινας πέτυχε μια 

εξαιρετικά σημαντική εκτός έδρας νίκη με την Νεάπολη Κοζάνης, σε μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων της σε άμυνα και επίθεση.

Το παιχνίδι στη Κοζάνη ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και η ομάδα του Διονύση Δελέγκου παίζοντας εξαιρετικά επιβλήθηκε στην παράταση της Νεάπολης παίρνοντας έτσι προβάδισμα στην υπόθεση ανόδου στην Α κατηγορία.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου η ομάδα του Αμύντα επιβλήθηκε επί του τυπικά γηπεδούχου Άρη Ατραπού με σκορ 49 – 55 και παρά τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του Αμύντα από τραυματισμούς, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και αν και στο τέλος της Δ’ περιόδου η ομάδα του Ατραπού πλησίασε στο σκορ, οι παίκτες του Αμύντα με ψυχραιμία και σωστές επιλογές έφτασαν άνετα στην νίκη.
Η πολύ σοβαρή δουλεία που κάνει η ομάδα του Αμύντα από την αρχή της χρονιάς την έχει καθιερώσει στη ζώνη της ανόδου και παρουσιάζει ένα δεμένο σύνολο με αγωνιστικές αρχές με προπονητικό πλάνο και πειθαρχία.
Οι άνθρωποι της ομάδας εκτός από το ανδρικό τμήμα έχουν στην φιλοσοφία τους ότι η ανάπτυξη του αθλήματος έρχεται από τις μικρές ηλικίες και γι αυτό τον λόγο φροντίζουν ιδιαίτερα τις Ακαδημίες του συλλόγου οι οποίες προπονούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου κάτω από την προπονητική επίβλεψη του εμπείρου τεχνικού Διονύση Δελέγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου