Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας τιμούν το παιδικό βιβλίο

Τα παιδιά του 5ου νηπιαγωγείου Φλώρινας, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου, προσφέροντας καταπληκτικές δραματοποιήσεις σε
γονείς και σε μαθητές του 2ου, του 3ου και του Πρότυπου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, καθώς και σε μαθητές του Νηπιαγωγείου των Κάτω Κλεινών και του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας.
Τα τρία τμήματα του νηπιαγωγείου, παρουσίασαν τρεις διαφορετικούς μύθους του Αισώπου που ενθουσίασαν το κοινό και συγκίνησαν με τη φρεσκάδα και τον αυθορμητισμό τους!

Το 1ο τμήμα του νηπιαγωγείου παρουσίασε το μύθο «Ο Ψεύτης βοσκός» με υπεύθυνες νηπιαγωγούς τις κ.κ. Γιάννα Παπαϊωάννου και Μαρία Τυρπένου και τις φοιτήτριες που είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας και σκηνοθεσίας κ.κ. Ευαγγελία Κλιντσάρη και Πελαγία Μιχαηλίδου.

Το 2ο τμήμα του νηπιαγωγείου παρουσίασε το μύθο «Ο Μέρμηγκας και ο Τζίτζικας»
με υπεύθυνες νηπιαγωγούς τις κ.κ. Ελένη Φωστηροπούλου και Βίκυ Αγραφιώτη και τις φοιτήτριες που είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας και σκηνοθεσίας κ.κ. Ζαχαρούλα Τριανταφύλλου και Αγγελική Κεχαγιά.
Το 3ο τμήμα του νηπιαγωγείου παρουσίασε το μύθο «Το άτακτο Ποντικάκι»
με υπεύθυνες νηπιαγωγούς τις κ.κ. Αγγελική Βαγδακλή και Μαριάνθη Σαπουντζή και τις φοιτήτριες που είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας και σκηνοθεσίας κ.κ. Κατερίνα Μήλη και Ζωή Δεμίρη.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των δραματοποιήσεων, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ζωγράφισαν το αγαπημένο τους παραμύθι, και με τις ζωγραφιές τους έφτιαξαν αφίσες αφιερωμένες στη γιορτή του παιδικού βιβλίου!
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Φλώρινας για όλα τα παιδιά της Φλώρινας και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Διευθυντής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας και η πρόεδρος της Εφορίας της Βιβλιοθήκης κ. Σοφία Ηλιάδου-Τάχου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες για την υπέροχη και ζεστή εκδήλωση που μας προσέφεραν!
Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου