Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής ο "Αριστοτέλης"


Στην παράταση του αγώνα μπάσκετ στην έδρα της Καστοριάς ο "Αριστοτέλης" νίκησε με 85-84. Η ηρωική προσπάθεια των παικτών της ομάδας χάρισε στιγμές όμορφου
θεάματος, έντασης και πάθους μέσα στα όρια του αθλητικού πνεύματος. Η Καστοριά αντιστάθηκε στο σφυροκόπημα του "Αριστοτέλη" και ο κανονικός αγώνας έληξε 76-76. Παίκτες, προπονητικό team και η διοίκηση του Συλλόγου πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία. 

2 σχόλια:

  1. Μπραβο.Στην ομαδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.Για την ανοδο στην Γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικό, ο σύλλογος, ο προπονητής Τέλης Μαυρουδίου και οι καταπληκτικοί παίκτες μας, με επικεφαλής τον Σπύρο Κέκελη, αλλά και τον Αδάμ Παπαδόπουλο, τον Αντώνη Βίτκα, τον Δημήτρη Μαυρουδίου, Νίκο Παπούλια, Αλέξη Τούζο, Μιχάλη Σιδηρόπουλο, Χρήστο Βασιλείου, Σωτήρη Φυντάνη και τους μικρούς Ζέγα, Παπαγρηγορίου, Σαββόπουλο, Κετσετζή, έκαναν υπερήφανη για τρίτη φορά (και φαρμακερή) την πόλη μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας και την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.
    Έγραψαν και πάλι ιστορία.
    Τώρα βοήθεια και μόνο βοήθεια από φορείς και φιλάθλους για να παραμείνει αυτή η καταπληκτική ομάδα στη κατηγορία και να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό.
    Έχει και ο αθλητισμός την ομορφιά του..!!
    Γιώργος Ανθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή