Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη 24χρονου στο Φανό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.
Συνελήφθη την 27-07-2013 τις μεσημεριανές ώρες στο Φανό-Φλώρινας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 24χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου, δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε κλαπεί την 03-07-2013. Στη συνέχεια, κατόπιν αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα από 22χρονο ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη 52χρονου στο Φανό, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη την 27-07-2013 το βράδυ στο Φανό-Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 52χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε,  βρέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου, εξαρτήματα – μέρη  (εξάτμιση, φανάρι, κινητήρας κ.α.) δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία είχε κλαπεί την 24-07-2013.
Τα μέρη και  ο κινητήρας της δίκυκλης μοτοσικλέτας κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου