Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Κακά μαντάτα για το στρατόπεδο "Παπαπέτρου"

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της συνάντησης του βουλευτή της Ν.Δ. Στάθη Κωνσταντινίδη και του Δημάρχου Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη με το Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Κώστα Μπούρα για το θέμα της απομάκρυνσης των μονάδων και
της κατάργησης του στρατοπέδου Αμυνταίου.
Το Πρωθυπουργικό Γραφείο διευκρίνισε ότι δεν επιθυμούν πολιτική παρέμβαση σε θέματα αποφάσεων των Επιτελείων του Ελληνικού Στρατού.

3 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και
    ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ή με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ:

    Συνάντηση με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Κώστα Μπούρα για το θέμα της απομάκρυνσης των μονάδων και της κατάργησης του στρατοπέδου Αμυνταίου, είχαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης.


    Πήγαν απροετοίμαστοι ούτε ο υπουργός τους δέχθηκε ούτε ο Πρωθυπουργός αλλά ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού και φυσικά αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Σταθίκα μπράβο Μακίκα γίγαντες της πολιτικής.Πάρτε δρόμο όσο πιο γρήγορα γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες και δεν ξέραμε ποιός είναι ο Στάθης και θα τον έπαιρναν στα σοβαρά στα Υπουργεία για να μας λύσουν και τα προβλήματα του τόπου μας. όταν ψηφίζουμε ας το σκεφτόμαστε αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή