Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια στο στρατόπεδο Παπαπέτρου

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση της αστυνομίας για να ανοίξει η είσοδος του στρατοπέδου "Παπαπέτρου" στο Αμύνταιο Φλώρινας. Κάτοικοι και φορείς κρατούν κλειστή την είσοδο προκειμένου να εκφράσουν έτσι τη διαμαρτυρία τους για το κλείσιμό του.
Δείτε το βίντεο:


Πηγή βίντεο: Ανάποδοι

6 σχόλια:

  1. Απο το 2003 οι Δημοι Μελιτης και Αμυνταιου με ομοφωνες αποφασεις τους παρεμποδιζαν τη μεταβαση των αρματων μαχης στο πεδιο βολης Λοφων.Επι σειρα ετων ο βουλευτης κ.Λιανης πρωτοστατουσε στις καθε ειδους εκδηλωσεις για την απομακρυνση απο το νομο Φλωρινας του πεδιου βολης.Οι κατοικοι των ομορων χωριων του πεδιου βολης διαμαρτυρονταν εντονα αφηνοντας υπονοουμενα για την παρουσια του στρατου στους Λοφους.Τωρα που φευγουν τα αρματα γιατι " "διαρηγνυουν τα ιματια τους"? Οποια υποκρισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιοζιλίκια και ψευτοτσαμπουκαλισμοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΕ ΦΩΣΚΟΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ:ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.Η ΠΡΙΓΓΙΠΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΜΑΚΗ! ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΝΙΓΟΜΑΙ~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Δες το βίντεο καλά, να δεις τους θεατρινισμούς του "Οτσαλάν". Μόνος έπεσε για να εντυπωσιάσει και έπαθε ότι έπαθε, αν έπαθε!!!

      Διαγραφή
  5. δειτε στο 1.50...Βγαζει τα γυαλια του και τα βάζει στην τσεπη μην του σπασουν τα γυαλια σε παρακαλω πολύ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή