Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης συμμετείχε στην έκθεση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: «Κερνάμε Ελλάδα»
Εξήντα σπουδαστές  από τα τρία τμήματα «Τεχνικός Μαγειρικής –Αρχιμάγειρας chef»  που λειτουργούν στο Δ.Ι.Ε.Κ προσέφεραν τις υπηρεσίες
τους και κέρασαν τους επισκέπτες με πλούσια εδέσματα που εκτέθηκαν στο περίπτερό μας. 
Μέσα από τη διαδικασία της συμμετοχής δώσαμε την ευκαιρία αλλά και το κίνητρο σε όλους τους σπουδαστές μας να συμμετέχουν και να γνωρίσουν το επαγγελματικό τους αύριο, αλλά και να αντιληφθούν οι ίδιοι τις ικανότητές τους.
Στόχος μας να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα για τη δημιουργία μιας υγιούς και δυναμικής προσωπικότητας των σπουδαστών μας,  επενδύοντας  σε  τρόπους εκπαίδευσης οι οποίοι συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη , την  ποιότητα με την ψυχαγωγία και τις τεχνικές για επαγγελματική αποκατάσταση.
Συγχαίρουμε τους σπουδαστές και εκπαιδευτές/τριές μας που  δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, εργάστηκαν σε ομάδες και απέσπασαν ένα μεγάλο μπράβο από την ευρύτερη τοπική κοινωνία. 
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, κυρίως τον κ.Παπαδημητρίου Αθανάσιο που είναι και εκπαιδευτής μας, καθώς και την «Ματύλλη» εταιρεία κρεάτων και αλλαντικών του Σκουτέλα Ιωάννη, τον «Μπούρινος» τυροκομικά προϊόντα, τους «Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ Βιο/νία Gourmet Τροφίμων», Γάλα Ημέρας Λευκάρων Τριαντάφυλλος, το τυροκομείο «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ - Κρητικά Τυροκομικά Προϊόντα», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιμέρων για την προσφορά προϊόντων τους.
Η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ Κοζάνης
Ρουσιάδου Στέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου