Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφθηκε Φλώρινα και Αμύνταιο

«Η επόμενη μέρα, μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, χρειάζεται μια ΔΕΗ ισχυρή και ανταγωνιστική για να μπορέσει να επιβιώσει» αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων οι επικεφαλείς του κλιμακίου των βουλευτών της Ν.Δ. που επισκέφθηκαν την περιοχή.  Στις δηλώσεις τους ο Τομεάρχης
Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισαν ότι αυτό το νομοσχέδιο θα είναι η ταφόπλακα για τη ΔΕΗ καθώς τα τελευταία χρόνια έχει λειτουργικές ζημίες και το λειτουργικό περιθώριο έχει μειωθεί κατά 1 δις ευρώ.  «Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί ως χώρα και να συζητήσουμε το θέμα των αλλαγών με τη πώληση των λιγνιτικών μονάδων στο ενεργειακό μέλλον της χώρας» τόνισαν ακόμα υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενεργειακό σχεδιασμό».
Το Αμύνταιο την ίδια μέρα επισκέφθηκαν ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος οι οποίοι είχαν συναντήσεις   με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Εμπορικών συλλόγων και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων.
Συντάκτης: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας
Φωτο: Γιώργος Ψαλλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου