Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η ΓΕΦ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ στα Γιάννενα

Σε ένα φιλικό και ζεστό κλίμα, η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας μαζί με τον σύλλογο στίβου του ΠΑΣ Φλώρινας μετέβησαν στα Γιάννενα προκειμένου να πάρουν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ το Σάββατο 21/4/2018.

Την ωραία εικόνα της συνεργασίας των δύο συλλόγων Στίβου της Φλώρινας ήρθαν να συμπληρώσουν οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας.
Συγκεκριμένα: Στα 80μ ΠΚΑ΄η Χατζηπαράσχου Ραφαέλα και η Μπακάλη Ραφαηλία, αν και δύο χρόνια μικρότερες από την κατηγορία τους κατάφεραν να πάρουν αντίστοιχα 18η και 25η θέση σε 52 συμμετοχές. Η Κεχαγιά Λουκία στο μήκος και αυτή μικρότερη κατά δύο χρόνια από την κατηγορία της βγήκε 14η σε 41 συμμετοχές. Η Μπάδη Δέσποινα στα 80μ. μετ΄εμποδίων ήρθε 7η σε 11 συμμετοχές. 
Η μεγάλη έκπληξη των μικρών σε ηλικία αθλητριών μας έγινε στην σκυταλοδρομία 4 επί 80μ.,όπου σε μία εκπληκτική κούρσα οι αθλήτριες μας συναγωνίστηκαν κατά δύο χρόνια μεγαλύτερες τους αθλήτριες και κατάφεραν να πάρουν την 5η θέση σε 13 συμμετοχές.
Στα 600μ. η Νάτσια Ελπίδα στον πρώτο της επίσημο αγώνα, αν και είχε την ατυχία να πέσει δύο φορές κατάφερε να βγει 9η σε 11 συμμετοχές.
Στους Παμπαίδες Α΄ ο Χάσος Γρηγόρης πήρε στο ύψος τη 2η θέση σε 4 συμμετοχές, ενώ στο μήκος ο Δημήτρης Στεφανίδης, ο Μπακάλης Άγγελος και ο Ψαλίδας Δημήτρης (οι δύο τελευταίοι κατά δύο χρόνια μικρότεροι από την κατηγορία τους και σε πρώτη συμμετοχή τους σε αγώνες) πήραν αντίστοιχα 4η , 22η και 24η θέση σε 26 συμμετοχές.
Στο ακόντιο ο Ηλιακόπουλος Αλέξανδρος σε αντίξοες συνθήκες ήρθε 7ος σε 9 συμμετοχές.
Ευχαριστούμε ολόθερμα, τόσο τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, όσο και τους προπονητές μας κκ.Κεχαγιά Βασίλη και Ναλπαντίδη Γρηγόρη που  ξέρουν να καταθέτουν ψυχή στο γήπεδο κάθε φορά και να επιδεικνύουν αμφότεροι ήθος και σεβασμό. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Στέλιο Κεσίδη για τη συνεργασία του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ευγενής άμιλλα και η καλή συνεργασία φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου