Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Με 1 ΜΟΝΟ ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ στη Φλώρινα


Λύση στο θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων για τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ υποσχέθηκε να έχει δοθεί μέχρι την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, όμως, την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι το ΕΚΑΒ κινδυνεύει να διαλυθεί, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Ο Α. Λοβέρδος συναντήθηκε χτες με τους εκπροσώπους τους εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και τους διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα που τους οφείλονται από δεδουλευμένα έχουν μπει στην τράπεζα και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους, ενώ για σήμερα ορίστηκε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, για το θέμα της ένταξής τους στη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών.
Την ίδια ώρα, όμως, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, προειδοποίησε ότι εφόσον εφαρμοστεί και στο ΕΚΑΒ το μέτρο της μίας πρόσληψης για δέκα αποχωρήσεις, τότε το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας δε θα συρρικνωθεί απλώς, αλλά θα διαλυθεί. «Οι προσλήψεις είναι αναγκαίες για το ΕΚΑΒ, γιατί υπάρχουν περιοχές όπου λειτουργεί μόνον ένα ασθενοφόρο εξαιτίας του πολύ μικρού αριθμού των εργαζόμενων όπως στη Φλώρινα, στη Χαλκιδική, στην Ξάνθη κ.α.».
Πηγή: "Αγγελιοφόρος"

5 σχόλια:

  1. Τελικά, δεν φταίει ο ΓΑΠ
    αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου,
    που έστειλε για εκτύπωση
    το εσφαλμένο "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα",
    αντί του ορθού "Σοσιαλισμός: Η βαρβαρότητα!"

    (Ακόμη τους πιστεύετε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν αρρωσταίνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι και τους πιστεύουμε; Απλά, μια πάμε με τον βάρβαρο και μια τον σοσιαλιστή, γιατί είμαστε γάτες!
    Όσο για το ασθενοφόρο, καλά λέει ο 5:16μμ, αφού δεν αρρωσταίνουμε, τι να το κάνουμε; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός!!! Ο αέρας και το νερό της Φλώρινας δε γεννά μόνο ζωγράφους, αλλά μας κάνει και πιο γερούς. Για να μην πούμε και για το φλωρινιώτικο κρύο που "σκοτώνει τα μικρόβια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα δούμε εξαγριωμένους "δημοκράτες" να βγαίνουν στο δρόμο ή δεν έχει νόημα αφού ξεφορτωθήκαμε τη "δεξιά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή