Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών στη Φλώρινα




Α.Ε.Ι.
Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
ΠΑΣΠ: 3έδρες
ΔΑΠ: 2 έδρες
Π.ΠΟΛΙΤ.Ε.Ι.Α.: 1 έδρα
ΠΚΣ: 1 έδρα

Τμήμα Νηπιαγωγών
ΠΑΣΠ: 5 έδρες
ΔΑΠ: 1 έδρες
ΠΚΣ: 1 έδρα


Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών
ΠΑΣΠ: 5 έδρες
ΔΑΠ: 2 έδρες
Τ.Ε.Ι.
ΔΑΠ: 5 έδρες
ΠΑΣΠ: 2 έδρες

6 σχόλια:

  1. Τι περιμένουμε να αλλάξει! Αφου ακόμα οι νέοι μας με όλους αυτούς ασχολούνται. Νεολαία ξύπνα και κοίτα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους μαθητές. Το αποδεικνύουν και οι μαθητές πως μας ταιριάζει γάντι ο σοσιαλισμός, η αλλαγή και η πρόοδος.
    Ευτυχισμένε νεοέλληνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κανένα φοιτητικό κίνημα σήμερα? ούτε μια πορεία ούτε μια αντίδραση για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα,ούτε καν για τα μάτια του κόσμου,κυκλοφορούσαν χθες με μπλουζάκια της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης μια ομάδα φοιτητών έχουν ξεκινήσει κάτι πολύ δυναμικό μακριά από τα κόμματα. φοιτητές που θέλουν να προσφέρουν στην αρχή αυτού του έτους έφτιαξαν μια ανεξάρτητη παράταξη εν ονόματι Π.ΠΟΛΙΤ.Ε.Ι.Α. (Πανεπιστημιακή Πολιτική Ενέργεια Ιδιαιτερη κ Ανεξάρτητη). Αξίζει να σημειωθεί ότι παρήγαγαν έργο πριν καν μπουν στον φοιτητικό σύλλογο και στις πρώτες τους εκλογές, τις χθεσινές δηλαδή,πήραν 47 ψήφους κ βγήκαν 3η δύναμη στη σχολή τους και όχι 4η όπως έχετε γράψει πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, μετά από ψηφοφορία του συλλόγου των φοιτητών, αποφάσισε να πραγματοποιεί τις εκλογές του τμήματος χωρίς την συμμετοχή οποιασδήποτε παράταξης. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλοι οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στον σύλλογο των φοιτητών σαν μονάδες και όχι σαν κόμματα. Το ενιαίο αυτό ψηφοδέλτιο δίνει το πλεονέκτημα ότι το συμβούλιο των φοιτητών αποτελείται από άτομα διαφορετικών ομάδων με αποτέλεσμα να ακούγεται η γνώμη όλων των φοιτητών ανεξαρτήτου ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή επειδή δεν συμμετέχουμε στο παιχνίδι των παρατάξεων δεν υπάρχουμε κύριοι "florinea"? Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή