Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κλιμακώνουν τον αγώνα οι Αγανακτισμένοι Φλωρινιώτες

Φωτό: Αθηνά Γαρδάνη
Συνεχίζοντας τον αγώνα για την προβολή των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες στη σημερινή Γενική Συνέλευσή τους οι Αγανακτισμένοι Φλωρινιώτες αποφάσισαν:


  1. Να μοιράσουν έντυπο υλικό με τις θέσεις τους το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουνίου σε κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.
  2. Να αποκλείσουν τα γραφεία της Δ.Ο.Υ. Φλώρινας την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου από τις 11 το πρωί.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

8 σχόλια:

  1. Εγώ που ήμουν σήμερα στη συγκέντρωση, άλλα πράγματα συγκράτησα στο μυαλό μου, εκτός και αν άλλαξαν στη πορεία καθώς έφυγα πριν «διαλυθεί» το πλήθος και δώσει νέο ραντεβού…

    1. Προβολή της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη την Παρασκευή στις 21:00 στην αίθουσα του Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης.
    2. Συγκέντρωση το Σάββατο 12:00 στην πλατεία και μεταφορά στην αγορά της πόλης για να μοιράσουμε έντυπα φυλλάδια.
    3. Την Κυριακή στις 18:00 η καθιερωμένη συγκέντρωση στην πλατεία όπου θα συνοδευτεί από ανοιχτή συναυλία.
    4. Τη Δευτέρα στις 12:00 συγκέντρωση στην πλατεία και μετακίνηση στην ΕΡΑ Φλώρινας για να ακουστούν οι φωνές μας και μέσω των ραδιοκυμάτων.

    Ισχύουν όλα αυτά ή έχασα κάτι στο τέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είμαστε σε επαφή και με διάθεση για ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύουν και αυτά + αποκλείσουν τα γραφεία της Δ.Ο.Υ. Φλώρινας την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου από τις 11 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ήμουν από τους τελευταίους που έφυγαν από τη συγκέντρωση και οι αποφάσεις που θυμάμαι να λήφθηκαν ήταν αυτές που αναφέρει ο φίλος του πρώτου σχολίου. Αποφασίστηκε απο τη συγκέντρωση η συμβολική κατάληψη της ΕΡΑ για την Δευτέρα ώστε να ακουστεί και από τα κρατικά ραδιοκύματα η πρόσκληση των αγανακτισμένων στον αγώνα που κάνουν (πράγμα που είχε αρνηθεί ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός). Ο αποκλεισμός της εφορίας αναφέρθηκε ως ιδέα αλλά δεν αποφασίστηκε κάτι τέτοιο από τη συνέλευση. Αν αλλάχθηκε μετά σίγουρα δεν είναι απόφαση της συγκέντρωσης των αγανακτισμένων της Φλώρινας και θα θέλαμε, τουλάχιστον εγώ θα ήθελα, να μάθω πως ακριβώς και από ποιον προέρχετε αυτή η παραπληροφόρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA RE EKEI DEN PSIFISAME GIA THN EFORIA KAI EIPAME O.K.??? ALLOU EISAI?? KAI AN EINAI ETSI GIATI BGENEIS EDO ANONIMA KAI TO PAIZEIS ISTORIA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ποιος ειναι "αλλου" θα το αφησω ασχολιαστο. Όσο για το ότι βγαίνω "ανώνυμα" θα σου πω οτι κι εσυ το ιδιο κανεις. Απο εκει και περα δεν εχω και προβλημα να σου πω ποιος ειμαι αρκει να μου πεις για ποιο λογο λες οτι "το επεξα ιστοριας" και γενικοτερα τι ακριβως σε πειραξε απο αυτα που ειπα. Οσο για το ποιος ηταν "αλλου" μπορεις να το διαπιστωσεις ευκολα αυριο το βραδυ που εχει την προβολη της συνεντευξης. Ειμαι σιγουρος οτι εκει θα μαθεις τι εχει ψηφιστει και τι οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To βασικό ειναι ότι έχουμε αρχίσει να ειμαστε λιγότεροι (περισσότεροι βεβαια σε σχεση με την Κυριακή). Πρέπει άμσα να βρούμε πως θα επαναμαζικοποιήσουμε το κίνημα. Ειναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε και άλλες δράσεις πέρα από τις συγκεντρώσεις και νομίζω ότι θα προσελκύσουν και κόσμο που μέχρι τωρα δεν συμμετέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιά τον ανώνυμο
    16 Ιουνίου 2011 11:07 π.μ.

    Αναφορικά με το σχόλιο " Αποφασίστηκε απο τη συγκέντρωση η συμβολική κατάληψη της ΕΡΑ για την Δευτέρα ώστε να ακουστεί και από τα κρατικά ραδιοκύματα η πρόσκληση των αγανακτισμένων στον αγώνα που κάνουν (πράγμα που είχε αρνηθεί ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός)."
    Ποτέ η ΕΡΑ Φλώρινας δεν αρνήθηκε την προβολή των θέσεων των αγανακτισμένων, άλλωστε πολλές φορές η ΕΡΑ Φλώρινας έχει καλύψει τους αγανακτισμένους στις συγκεντρώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή