Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η Φλώρινα κοιμάται!!!


Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με μεθοδικότητα οι τοπικοί παράγοντες της Κοζάνης κατάφεραν να βρουν μια οικονομικά συμφέρουσα λύση για την συνδυασμένη μεταφορά με λεωφορείο και τραίνο, την ίδια στιγμή που το σύνολο των τοπικών πολιτικών παραγόντων της Φλώρινας έχει ήδη ξεχάσει το θέμα. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Νέα υπηρεσία συνδυασμένης  μεταφοράς  τρένου - λεωφορείου Κοζάνη-Λάρισα-Αθήνα και Κοζάνη-Θεσσαλονίκη
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα (χθες) Πέμπτη 08/12/2011 λειτουργεί νέα υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς τρένου – λεωφορείου στη διαδρομή  Κοζάνη – Λάρισα και Κοζάνη –Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, με συνδυασμένη μεταφορά τρένου και λεωφορείου.                                                         
Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της Κοζάνης έχουν τη δυνατότητα με δύο δρομολόγια λεωφορείων ανά ημέρα και ανά κατεύθυνση  να συνδέονται με τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης και  στη συνέχεια να  μετεπιβιβάζονται σε συρμούς με προορισμό την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη  ή άλλους ενδιάμεσους σταθμούς.
 Η τιμή εισιτηρίου της συνδυασμένης διαδρομής  Κοζάνη – Αθήνα   ξεκινάει από τα 14 ευρώ για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Ειδικά για τη διαδρομή Κοζάνη-Θεσσαλονίκη το εισιτήριο απλής διαδρομής με λεωφορείο θα κοστίζει 5 ΕΥΡΩ, ενώ  διατίθεται μηνιαία κάρτα  σε τιμή προσφοράς  50 ΕΥΡΩ  για περιορισμένο χρονικό διάστημα .
Για τις επόμενες ημέρες  εισιτήρια εκδίδονται  στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοζάνης και από τα κατά τόπους σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων η  κράτηση είναι υποχρεωτική.
Σύντομα θα υπάρξει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

4 σχόλια:

  1. την επιτυχία που την είδατε; αν θέλουμε λεωφορείο παίρνουμε το ΚΤΕΛ. εμείς τραίνο θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:59 Ξέρεις πόσο στοιχίζει το εισιτήριο του ΚΤΕΛ για τη διαδρομή Φλώρινα-Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 1:59
    Άλλο 5 € και άλλο 15€ μονοπωλιακά δλδ αν σ' αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά κοιτάξτε τους "μετρητές αίσχους" στο blog http://florinatreno.blogspot.com/
    (δεξιά-πάνω)

    Χρήστος Όροβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή