Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Γελωτοθεραπεία από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Γυναικών Ν.Φλώρινας «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» σας προσκαλεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 4 μ.μ στην Οδό Ονείρων για να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε τεχνικές που βελτιώνουν την υγεία και τη ζωή μας μέσα από την γιόγκα γέλιου (Γελωτοθεραπεία).
Η Γιόγκα γέλιου είναι μια τεχνική που 

προκαλεί το γέλιο με τον συνδυασμό απλών ασκήσεων, διατάσεων, ήπιων αναπνοών, ρυθμικού χειροκροτήματος, τραγουδιού και κίνησης. Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε χαρούμενοι ή να λέμε ανέκδοτα, αλλά διατηρώντας οπτική επαφή με τα μέλη της ομάδας, σύντομα το προσποιητό γέλιο γίνεται πραγματικό.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός πως τα οφέλη του γέλιου είναι πολλά και είναι τα ίδια είτε το γέλιο είναι αυθόρμητο είτε τεχνητό. Δημιουργεί ευφορία, μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και να βελτιώνουμε τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας απέναντι στους γύρω μας.
Ελάτε με άνετα ρούχα και ελαφριά παπούτσια, ένα στρωματάκι γυμναστικής ή μια πετσέτα για να καθίσετε κάτω για τη βαθιά μας χαλάρωση, και την καλή σας διάθεση να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας.
Συντονίστρια: Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια LAUGHTER YOGA (ΓΙΟΓΚΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ), Life Coach, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ
Δηλώσεις  συμμετοχής: Λία Αχλαδά (6974336733), Λίνα Βράντση (6975635166)

2 σχόλια:

  1. 8 Ευρώπουλα για να γελάσετε???
    Μπανανία το μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς το γέλιο πλέον έγινε εμπορεύσιμο είδος. Είδος προς εκμετάλλευση από τους "καθηγητές" γιόγκας. Και όλα αυτά τα νεοεποχίτικα στην Ορθόδοξη χώρα μας. Αν θέλεις να γελάσεις σαν μικρό παιδί, γίνε μικρό παιδί στην κακία. Διώξε την αμαρτία απ' την ζωή σου και τότε ένα διαρκές χαμόγελο θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή