Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κόντρα Βοσκόπουλου με Ηλιάδη και Δακή για την «Έκτακτη Ανάγκη» (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου (Σ.Ν.Ο.) συγκαλεί ο Δ.Ηλιάδης αύριο στις 9 το πρωί. 
Σε άγρια κόντρα ανάμεσα στο δήμαρχο Φλώρινας και τους Δ.Ηλιάδη και Γ.Δακή εξελίσσεται η απόφαση του Ι.Βοσκόπουλου να κηρύξει το Δήμο 

Φλώρινας σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης». Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της Florine@ ο Ι.Βοσκόπουλος αγνοώντας τις αντίθετες εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας αλλά και του ίδιου του Δ.Ηλιάδη και παρακάμπτοντας τον Περιφερειάρχη Γ.Δακή ζήτησε από το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας να κηρύξει το Δήμο Φλώρινας σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έντονη είναι η δυσαρέσκεια Δακή και Ηλιάδη όχι μόνο για την πλήρη έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, θέμα που μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημίες, αλλά και για την "αντιτουριστική" αυτή ενέργεια εκ μέρους του δημάρχου Φλώρινας.    

9 σχόλια:

  1. san den ntreponte ligaki den ftanei pou exoume pagosi,exoume kai aftous!ante geia re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο την στιγμή που οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, όλοι οι φορείς σε ετοιμότητα και τα σχολεία κλειστά, για ποιον λόγο να "τρομάζουμε" όσους ανθρώπους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Φλώρινα, ώστε να την δουν σε μια από τις πιο αγαπημένες εποχές της; Είναι απλά χειμώνας... είναι απλά η φύση... είναι απλά η πόλη μας τον χειμώνα... φιλιά στην πανέμορφη, λατρεμένη πόλη μου!!! θα έρθω το ΣΚ ..παρά την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

      Διαγραφή
    2. Ακριβως! Οι πολιτικοι απλως θελουν να δικαιολογησουν την υπαρξη τους και αντι να φροντισουν για θεματα ζωτικης σημασιας ,οπως το τρενο ,που με τοσο προσβλητικο τροπο μας στερησαν, σκανε χαζα πυροτεχνηματα για τα ΜΜΕ. Δυστυχως ομως ο πολιτης-τηλεθεατης τετοια θελει.Σιγα μην ειναι εκτακτη αναγκη ο φλωρινιωτικος χειμωνας στη Φλωρινα!!

      Διαγραφή
  2. ΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ? ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΠΛΕΟΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΝΟ. ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ......ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ .....ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ. Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ. ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τουρισμός μας μαρανε!!! Για κοιτάξτε στα δεξιά σας που εκτός από το κρύο θα ψοφήσουμε και από τη ρύπανση που χτυπάει 200 / 10 κάθε μέρα!!! Ου ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέψου και να μην ήταν ''ιδεολογκά '' όμοιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗς ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ??? ΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ??? ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τηλεθερμανση....τρενο.....παραεγνατια......
    Αντι να κανουν κατι γι αυτα εμεις περηφανευονται για τις φωτιες, το ποταμι και τους ζωγραφους μας....
    Αλλα και εμεις σαν φλωρινιωτες ποτε διαμαρτυρηθηκαμε οργανωμενα και μαζικα για ολα τα παραπανω?????
    Το να το συζητας στη καφετερια ή στο σπιτι, φιλοι μου δεν κανει τιποτα....
    Ειμαστε πολυ πισω σε καποιους τομεις.Βλ. Κοζανη, Πτολεμαιδα, απεχουν καποια χιλιομετρα απο τη πολη μας και ομως ειναι ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή