Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αντιδράσεις στη ΔΗ.ΣΥ. Φλώρινας


Στον αντίποδα της απόφασης της Ντ.Μπακογιάννη κινούνται βασικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ στη Φλώρινα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Florine@ η απόφαση της Προέδρου του κόμματος 

για συστράτευση στο κάλεσμα του Α.Σαμαρά «δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή της απόφασης αυτής από κομματικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. στη Φλώρινα». 

12 σχόλια:

  1. Yπάρχουν και άνθρωπο με μπέσα και λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΑΝΤΕ ΣΤΕΡΓΙΩΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  2. ΝΑΙ... ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗ.ΣΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποια στελέχη αναφέρεστε στα κατα φαντασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νύφη της Ρούμελης έχει λίγα προικιά!
    Πάντα την "προικίζαμε" όλοι μας!..ας φέρει ρε κανένα μπρατίμι να βγάλουμε τον κόπο του γάμου γιατί την βλέπω να γεννά ξένα παιδιά μετά τον "γάμο"!
    Θα μας την γκαστρώσει άλλος και θα μεγαλώνουμε ξανά ξένα παιδιά για δικά μας όπως το 81!!
    Οι "άλλοι" έκαναν τους "ροζ" γκαίυκους πολιτικούς γάμους τους πριν από καιρό!...και στον τελευταίο γάμο τρέχουν όλα τα πράσινα αμφίβια για να "φάνε" κουφετάκια!..θα τα δώσουν όλα τα "μαντήλια"!
    θα μας χαιρετάνε και θα γελάνε!
    ...ήδη παραγγέλνουν "τσαμοτσίπρικα" μπέικα τσάμικα!.. ειδικά το "ντο τα πρες" και τρίβουν τα γαμψά πράσινα βαμμένα ροζ νυχάκια τους βλέποντας τα "κοκκινορόζ" πολιτικά προικιά για δικά τους!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τάδε έφη βουνίσιος ακτιβιστής22 Μαΐου 2012 στις 10:24 μ.μ.

    Άπαξ προδότης - ΠΑΝΤΑ ρουφιάνος και προδότης με σαμάρι ή ντώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα τι περιμένει η κ.Ντόρα να μας τραβήξει μαζί της για να ψηφίσουμε τον κ.Σάμαρα?Μήπως ξέχασε τι κακό έκανε στην Ν.Δ.Ντροπή σας σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι δεν αναρτατε ολα τα σχολια,παλι επιλεκτεικα λειτουργητε;Δεν νομιζω να ηταν υβριστικο αυτο που αναφερονταν σε καποια προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  8. Για ποια στελεχη μιλατε ;για τον ανεραστο δικηγορισκο; για τον ομορφο Λαρυ;για τον εξαφανισμενο απο το πολιτικο σκηνικο καθηγητη;αυτοι δεν συμφωνουν;και τοσο καιρο που ηταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται η ΝΔ στελέχη. Έχει τα λαμόγια της, που σαν επαγγελματίες τεμπέληδες γλείφονται απο τώρα για μια θέση. Ρόδα τσάντα και κοπάνα απ το σχολείο. Με τέτοιους κυβέρνησε και ο Καραμανλής και επανίδρυσε το κράτος μια και καλή. Αυτά τα στελέχη της ΝΔ το σπίτι τους δεν μπορούν, να κουμαντάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MIA AΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΟΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ..

      Διαγραφή