Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Χάλκινος" Ολυμπιονίκης ο Φλωρινιώτης Ηλιάδης!


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης στα 90 κιλά του τζούντο νικώντας τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο με Yuko.
Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο της 

ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ενώ είναι το δεύτερο του Ηλιάδη καθώς το 2004 λίγο πριν κλείσει τα 18 του κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία των 81 κιλών.

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Ηλία ΗΛΙΑΔΗ,που υποχρώσε όλο τον κόσμο να δει την Ελληνική σημαία ψηλά στον ιστό.Σήκωσε και όλο το Αμύνταιο.Λέτε να γίνει τώρα το "ΗΛΙΑΔΕΙΟ" κλειστό γυμναστήριο Φιλώτα?Ιδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο παληκάρι. Αλλά όχι και Φλωρινιώτης! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο!
    Ούτε "Ηλιάδης" είναι ούτε Έλληνας είναι... Τουρκογεωργιανός είναι ο άνθρωπος και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ελληναρες τις Φλωριναρας δεν ειναι περηφανοι τωρα για τον πρωταθλητη μας???Για τα "αξια" τεκνα που βγαζει η πολη μας???χαχαχα
    Αν ηταν ομως ενας απλος εργατης (μεταναστης) θα ηταν ο βρωμοαρμενιος ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που ο Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί (το πραγματικό όνομά του πριν υιοθετηθεί το 2004 από τον προπονητή του) έγινε πρωταθλητής αλλιώς θα ήταν μάλλον....αδίστακτος Γεωργιανός ληστής/δολοφόνος/βιαστής αυτομάτως. Αλλά έτσι είναι, όταν μας συμφέρει η ...."ελληνοποίηση" βολεύει και επιταχύνεται..Μπράβο στο παιδί που είναι άξιος αθλητής, ντροπή στους υποκριτές ξενοφοβικούς που θυμούνται ό,τι βολεύει , όταν βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ και μπράβο του. Εσύ τί ζόρι τραβάει ο ποπός σου ? θολώνεις τα νερά 9.39 Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι Γεωργιανοί του Αμυνταίου ονομάζονται "ΗΛΙΑΔΗΣ"!!! γιά φαντάσου μεγάλο σόϊ! Μεταξύ τους ομιλούν Τουρκικά (ως μητρική τους γλώσσα προφανώς) και ουχί Γεωργιανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "Ελληνογερμανός" αθλητής είπε ότι η Ελλάδα "δεν του έδωσε τίποτε"... γιατί να της δώσει αυτός! Λέτε να είχε άδικο το παιδί; Η πατρίδα του τον απογοήτευσε!!!

      Διαγραφή
  8. 12:15 και 11΄19 γιατί δεν μιλάτε επώνυμα? η μαγκιά εκεί είναι αν μπορείς να μιλήσεις επώνυμα και ακόμα ποιο μάγκας θα είσαι αν βγεις να τα πεις στο Αμύνταιο η στην πλατεία της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάβασε το βιογραφικό του και θα καταλάβεις, πού κολλάει πως με λένε ; Γεγονότα είναι , των οποίων η εξακρίβωση είναι πανεύκολη για όποιον έχει αμφιβολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή