Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Φλωρινιώτες αστυνομικοί στο Καλλιμάρμαρο (Φωτορεπορτάζ)



Δυναμικό και αγωνιστικό παρόν έδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας  κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Στη συγκέντρωση και στην πορεία

που ακολούθησε μέχρι τη Βουλή παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης. 


12 σχόλια:

  1. o άλλος Βουλευτής πήγε για συμπαράσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζεται να υπογράψει τη μείωση των μισθών μας! Πού να τρέχει ο άνθρωπος σε συγκεντρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη φάμε το παραμυθάκι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αγάπησε τους αστυνομικούς. Μην τρελαθούμε κιόλας.
    Ας πάνε να μαζέψουν πρώτα τις συνιστώσες και τους πυρπολητές κουκουλοφόρους και μετά να το συζητήσουμε.
    Τέτοια πανό κρατούσε και ο Γιωργάκης με υψωμένες γροθιές στις συγκεντρώσεις και μετά μας έστειλε το λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αυτούς που κάποτε αποκαλούσε ακροδεξιούς και φασιστοειδή.
    Τι άλλο θα δούμε απο τους γιαλαντζί αριστερούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποσο φασισμος υπαρχει στην αστυνομία δεν μπορείς να φανταστείς. Κοίτα στη πολη σου τα ανθρωπάκια αστυνομικους και ρωτησε τους ποσο αξιοπρεπεια έχουν, αν ειναι υποτιμημένοι, αν νοιωθουν υποταγμένοι, κι αν η ελευθερια τους να εκφραστούν ειναι ανάπηρη, κι αν δουλοπρεπεια δεν ειναι στοιχειο της καθημερινότητας τους; Για να μην παρεξηγησεις αυτα που σου σχολιαζω εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτα που λες.

      Διαγραφή
  6. fasistoidi xaraktirise kai 8a sinexisi na xaraktirizi tous astinomikous pou kitousan ametoxi tin epi8esi xrisaygiton sti rafina simera kai aytoys pou provokatorika spane kai kene me koukoules kai meta ta lene me aytoys me ta krani kai ta klop.. nai ayta einai kai 8a einai fasistoidi!!!kai opos fantazome 8a 3eris i genikefsi einai i arxi tou fasismou kai i genikeysi den einai proson tis aristeras opos kai i koykoyles!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννακηδες της φωτο, τον φιλο και κολλητος σας τεως μεγαλοσυνδικαλιστη και νυν βουλευτη ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ τον φιλισατε; Σεις δεν ειστε που για παρτυ του, βριζατε, προπηλακιζατε, σχιζατε γραπτα, τακιμιαζατε με τα αστερια για να εξωβελισετε αυτους σας λεγαν αυτα που ερχονται ; Την αληθεια με γραπτά κείμενα.Η απολυτη ξεφτιλα στην κωλοτουμπα. Α!!! και κατι ακομα, για να μαθαινει ο κοσμος, απο ποτε οι αστερατοι με τους γηινους ειναι συναδελφοι;Το ΠΔ γι το πως οριζεται η ιερη λεξη συναδελφος συνδιοικητές Γιαννακηδες το γνωριζετε; Πολυ θα θελαμε μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ, ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ) ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;;; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.........

      Διαγραφή
  8. Οι συνδιοικητες πρωτοι στις φωτογραφησεις. Τοσων χρονων καταντια τωρα την ειδαν!!! Ειναι αργά για ....δακρυα!! Ή αλλιως όπου γλεντι και χαρά ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι στους οποιους συμπαραστεκεσαι ειναι ορκισμενοι εχροι αυτων που (υποτιθεται)αντιπροσωπευεις..Θα μου πεις..συγκεκριμενα στην Φλωρινα οι αστυνομικοι ειναι κρατος-εν κρατει..ειναι πολλοι οι ψηφοι..μην ξεχνας ομως πως δεν σε ψηφισαμε για να συμπαραστεκεσαι σ αυτους που κοπανανε κοσμο..δηλαδη εμας..Οταν ερθει η ωρα ομως απ αυτους να ζητησεις ψηφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρός pentino peteino
    1.μάθε να γράφεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    2 είσαι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ασχολήσου με τα φασιστάκια του ακροδεξιού πρωθυπουργού των σκοπίων γκρουέφσκι αλλα και ανθελληνική ανθυποπαρουσία των εδώ φασιστοπρακτόρων δίποδων του στην Φλώρινα...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή