Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ε.Κ.Φ. συμμετέχει στο εργατικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο προς όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους και τους καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στο ενωτικό, εργατικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 8 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, που διοργανώνουν από κοινού η Γ.Σ.Ε.Ε. – ΑΔΕΔΥ.
Τα τεράστια και σοβαρά προβλήματα που 

δημιουργούν τα ασφυκτικά-εξοντωτικά δεσμά των Μνημονίων όπως η ΑΝΕΡΓΙΑ, η ΛΙΤΟΤΗΤΑ, η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ, η κατάργηση των ΣΣΕ και των ελεύθερων διαπραγματεύσεων είναι υπαρξιακά και σοβαρότατα προβλήματα των εργαζομένων, που για την ακύρωσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και η ΣΥΝΕΝΩΣΗ όλων των δυνάμεων της
εργασίας.
Ο Αγώνας αυτός είναι σκληρός και δύσκολος γιατί Κυβέρνηση, Τρόικα και εργοδότες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχουν συμπτύξει ένα σκληρό, αντεργατικό και αντικοινωνικό μέτωπο κατεδάφισης και ακύρωσης των κατακτήσεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτών των πολιτικών επιβάλλεται η από ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΑΓΩΝΑΣ όλων των εργαζόμενων.
Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα και σε αυτές τις εξελίξεις, μια και μόνο μπορεί να είναι η απάντηση των εργαζομένων: ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑΣ σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, γιατί είναι «κοινός ο ένοχος και είναι γνωστή η αιτία» κι αυτός είναι ο ηγετικός σκληρός πυρήνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο νεοφιλελευθερισμός.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία για την μετακίνηση από Φλώρινα  Θεσσαλονίκη ώρα 14:00 απέναντι από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2385022496 & 2385046903.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου