Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Ω ΤΕΜΠΟΡΑ Ω ΜΟΡΕΣ»… Ω Καιροί! Ω Ήθη!

-Παρακολουθώντας τις εξελίξεις μεταξύ του Δήμαρχου Φλώρινας και του τ.Προέδρου του Δ/Σ με μεγάλη προσοχή αλλά και έκπληξη, διαπίστωσα ότι δεν  έχει τόσο ελεύθερο οξυγόνο,  που με ανάγκασε να πάρω μια βαθιά διαφραγματική αναπνοή!
-ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  αποτελεί συνέχεια της έντυπης, για 23 χρόνια κρατά σταθερά τις αξίες, λειτουργώντας πάντα όπως πρωτοξεκίνησε
ανιδιοτελώς με πρωταρχικό σκοπό την διάδοση της γνώσης και των ιδεών.
Για αυτόν ακριβός τον λόγω δεν μπήκε και δεν θα μπει στην λογική των δημοσιεύσεων ένθεν και ένθεν, - παρεμπίπτοντος ορισμένα είναι κατάπτυστα -.
-Στην εποχή μας, εποχή της αμεσότητας και των διαπροσωπικών σχέσεων έχει γίνει κατανοητό ότι το «πνεύμα»  παίζει μεγάλο ρόλο στην ατομική επιτυχία - κοινωνική αποδοχή και καταξίωση κάθε ανθρώπου.
Ο καθένας από τους «εμπλεκόμενους»  Βοσκόπουλος – Ρασάικος είναι μια ξεχωριστή και ισχυρή προσωπικότητα, που υπηρετεί τις δικές του αξίες με τον τρόπο που αυτός γνωρίζει!
Το ποιός είναι λάθος και ποιος σωστός… αυτό κρίνεται από τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις αξίες που τον διέπουν.
Ακόμα περισσότερο στο βραχύ μέλλον στην συνείδηση του κάθε πολίτη  θα καταγράφει το προσκήνιο και παρασκήνιο, και βέβαια θα δικαιωθεί αυτός που πρωταρχικό σκοπό είχε την ανιδιοτέλεια και το όφελος των δημοτών!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


1 σχόλιο: