Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συλλυπητήρια επιστολή του ΕΚΦ

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας μετά τον άδικο χαμό του εργαζόμενου Ζαρίδη Γεώργιου στο χώρο εργασίας των αρχαιολογικών ανασκαφών στο ορυχείο Αμυνταίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη προς την οικογένεια του, τους συγγενείς του και προς όλους τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο.
Οι συνθήκες που επικρατούν είναι ιδιαίτερα δύσκολες για κάθε εργαζόμενο όταν δεν υπάρχει
πρόβλεψη από την παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ εργάζονται στο συγκεκριμένο χώρο πάνω από 800 εργαζόμενοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΦ εύχεται  να βρει γαλήνη και ηρεμία η ψυχή του και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στηρίζει και καλύπτει την απόφαση των εργαζομένων για επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας αλλά και 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων των αρχαιολόγων στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, μετά το τραγικό συμβάν στο χώρο εργασίας των αρχαιολογικών ανασκαφών του ορυχείου Αμυνταίου.
Είναι υποχρέωση να  υπάρχει παρουσία νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρού εργασίας για την παροχή πρώτων βοηθειών όταν εργάζονται 1000 και πλέον εργαζόμενοι και οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι μεταβολές θερμοκρασίας που υπάρχουν στην περιοχή, είναι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των εργαζομένων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ    
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου