Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Να σταματήσει η υποκρισία και να περάσουμε στη δράση!

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας σειράς εκδηλώσεων, συνεδριάσεων, δηλώσεων και άλλων τέτοιων γεγονότων από τοπικούς άρχοντες οι οποίοι σκέφτηκαν πως λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές καλό θα ήταν να χαιδέψουν τ’ αυτιά των ψηφοφόρων με το θέμα του ξεπουλήματος της «μικρής» ΔΕΗ.
Καιρό τώρα παρακολουθούμε όλοι τις
σπασμωδικές κινήσεις της παραπαίουσας συγκυβέρνησης να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας και, μη έχοντας το παραμικρό σχέδιο να προτείνει για την έξοδο από την κρίση που μας μαστίζει, προχωράει στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού.
Οι συμπολιτευόμενοι στην κυβέρνηση της καταστροφής τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες σωπαίνοντας εκκωφαντικά έως τώρα, αποφάσισαν να δείξουν «αντιστασιακό» πρόσωπο στο παρά πέντε, κάτω από την πίεση του χειμαζόμενου λαού.
Ας σταματήσουν τα λόγια κι ας περάσουμε στη δράση!
-Επ’ ουδενί δεν πρέπει να περάσει το εγκληματικό νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ!
-Η απελευθέρωση της ενέργειας δε χρειάζεται να γίνει με σπασμωδικά μέτρα που καταδικάζουν τον τόπο μας, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, στην αύξηση της ανεργίας, στην εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, στην άμεση επιδείνωση της θέσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ και τα ορυχεία, στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
- Οι υποψήφιοι «αγοραστές» θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο λαός της Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει μια τέτοια κατάσταση, αν προκύψει τελικά,  και θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή της.
Επειδή όμως καλύτερο είναι να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ για να εμποδίσουμε το κακό!
Βαγγέλης Γκέκτσης,

υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου