Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αύριο ή τη Δευτέρα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων


Σύγχυση επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους από την προσεχή Παρασκευή.

Η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι βαθμολογίες, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πριν αρχίσει η κατάθεση των δελτίων.
Η ανακοίνωση των βαθμολογιών θα γίνει είτε αύριο είτε τη Δευτέρα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
«Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα
20-6-2011».
Όσον αφορά στα ΕΠΑΛ, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγες μέρες αργότερα καθώς οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων.
«Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου