Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Διεθνής διάκριση για τον Κ.Τσομπανόπουλο


Επέστρεψε τη Δευτέρα η αποστολή της Ένωσης Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος από την Άγκυρα της Τουρκίας όπου συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  περιοχών και μέλος της ήταν ο Φλωρινιώτης αθλητής του "Παγκράτιου" Κων/νος Τσομπανόπουλος.

Η ομάδα πήρε την 6η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ανάμεσα σε 132 ομάδες από 36 χώρες. Η ομάδα έχασε από την αντίστοιχη της Ρωσίας με 3–1 και δεν πέρασε για τους τελικούς των repassage για έναν πόντο, όπου θα διεκδικούσε την 3η θέση από τη διοργανώτρια Τουρκία.
Ο αθλητής Κων/νος Τσομπανόπουλος δήλωσε σχετικά: "η εμπειρία ήταν απίστευτη παίξαμε με καταξιωμένους αθλητές στο παγκόσμιο στερέωμα. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά, για έναν πόντο δεν περάσαμε στα  repassage. Ήμασταν μια πολύ νεανική ομάδα και σταθήκαμε απέναντι στα μεγαθήρια του παγκόσμιου καράτε. Οι ομάδες ήταν μικτές, (άνδρες και νέοι άνδρες) και δεν ήξερες με ποιόν θα παίξεις, γνώριζες μόνο την εθνικότητα. Εγώ στο τέλος με τη Ρωσία έπαιξα με το 2ο πρωταθλητή Ευρώπης και έχασα βέβαια με 2–0 αλλά αποκόμισα πολλά. Είναι πολύ καλό μάθημα να παίζεις με τέτοιους αθλητές και πιστεύω ότι του χρόνου στη Δανία θα πάμε καλύτερα".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου