Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αγαπητέ Γιώργο Λιάνη




Πηγή: Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

6 σχόλια:

  1. Μάλλον πλάκα μας κάνει ο Δημήτρης ο Άρχοντας. Ελπίζω το σχόλιο να είναι βαθιά χιουμοριστικό, τόσο που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.

    Ο Λιάνης να αγωνιστεί να ανατραπεί το μνημόνιο μαζί με τον...Δημαρά! Εδώ ξεπέρασες και τον Λαζόπουλο.

    Είχε ποτε ο Λιάνης πολιτική σκέψη, τσαμπουκά και όρεξη να ασχοληθεί με την Φλώρινα για να έχει να ασχοληθεί με όλη την Ελλάδα. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προσωπική προβολή, ο μισθός και η σύνταξη και τα κρατικά κονδύλια. Πλάκα μας κάνεις;

    ..και μόνο που χτες ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν παραιτήθηκε όπως έκαναν πριν λίγο οι Φλωρίδης Νασιώκας δείχνει το ποιόν του. Όταν διαφωνείς, παλικαρίσια, λες φεύγω και σας τα πετάω στα μούτρα. Όχι γαντζώνομαι στην καρέκλα και το παίζω ψευτόμαγκας για να μην με γιουχάρουν στο δρόμο. Αλλά βέβαια είναι τόσα πολλά που χρωστάει στους φίλους του που δεν μπορεί να αθετήσει τις υποσχέσεις που τους έχει δώσει για τις επόμενες εκλογές.

    Είμαστε τώρα να βάζουμε τους αντιπάλους να ορκίζονται και να μας χαλάσουν την σούπα που την ψήνουμε 22 χρόνια;

    Να 'σαι καλά ρε άρχοντα, γελάσαμε και σήμερα, μια δύσκολη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμένοντας Δημήτρη Άρχοντα, να εκδηλώσεις την εκτίμησή σου και στα υπόλοιπα φαιδρά κατευθυνόμενα υποκείμενα που έπαθαν εντυπωσιασμό, αφού μόλις σήμερα έπεσαν πάνω σε "σαπίλα διακυβέρνησης" μετά τα 20 (συν πλην) χρόνια εμπλοκής του καθένα σε αυτήν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις διάβασα το άρθρο και η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι "πλάκα κάνεις....". Μας έχετε ζαλίσει με το καλό και το κακό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα σας ! Θα πρέπει να ντρέπεστε όσοι το ψηφίσατε και πολύ περισσότερο όσοι το υπηρετείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω, με όλα αυτά τα σχόλια που έχω διαβάσει αυτές τις μέρες από τους συμπατριώτες για τον Λιάνη, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εγώ προσωπικά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί του, δεν με απασχόλησε ποτέ αν είναι «απατεώνας» ή «ονειροπόλος», «μιζαδόρος με προσωπικές φιλοδοξίες» ή ένας «ρομαντικός επαναστάτης που αγαπάει τη Φλώρινα και την πατρίδα».
    Το πιθανότερο αν θέλετε είναι να είναι λίγο και από τα δύο, να έχει μέσα του λόγω της φύσης και του χαρακτήρα του μια «φλόγα» ρομαντισμού για τους αδικημένους και τους συμπατριώτες του και από την άλλη, ως κλασσικός Έλληνας να αποβλέπει πλαγίως (ή ευθέως) στην προσωπική του φιλοδοξία, κάνοντας και κάποιες «μικροαπατεωνιές» (ή μεγάλες σύμφωνα με άλλους) για να «επιβιώσει» στην κοινωνία των σκανδάλων και των ανισοτήτων…
    Τώρα λέτε να του «γύρισαν τα μυαλά» με αυτά που βλέπει; (αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να κάνει και καλό). Όπως και να έχει όμως, η κίνηση του να πει «όχι» στο «μνημόνιο 2» θέλει πολύ μαγκιά και κότσια, μέσω της ανεξαρτητοποίησης του (αν παραιτούταν και από βουλευτής, ο επόμενος σίγουρα θα ψήφιζε «ναι» και θα πήγαινε όλη η κίνηση στο «βρόντο») με ότι και αν κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση. Δεν γνωρίζω αν έγινε εκ του πονηρού ή από πραγματική «αγανάκτηση» για αυτό που συμβαίνει στη χώρα, αλλά σίγουρα «ταρακούνησε τα νερά» και απ’ ότι βλέπω ακολουθούν και άλλοι βουλευτές της κυβέρνησης. Πιθανόν να «άνοιξε» τον δρόμο και αυτό σίγουρα είναι «κατάκτηση». Η αρχή έγινε από δικό μας βουλευτή και αυτό με κάνει περήφανο, όποιος και να είναι ο Γιώργος Λιάνης, ότι και να έχει κάνει στο παρελθόν. Οφείλω να του «βγάλω το καπέλο» για αυτή την κίνηση, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

    Υ.Γ. Το άρθρο του Δημήτρη Άρχοντα, κλείνει αφήνοντας κάποια «παράθυρα» και τη φαντασία μας να «οργιάσει». Τον προτρέπει να παλέψει για ανατροπή του πρώτου μνημονίου και μαζί με άλλους «ανεξάρτητους» φίλους (Δημαρά) να κάνει μια νέα αρχή. Αυτή όπως τονίζει μπορεί να είναι η νέα μέρα της καινούργιας πολιτικής του ζωής (ανεξάρτητης) που θα μπορούσε να είναι η ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ! Δηλαδή τι; Για όσους έχουν δει το ντοκιμαντέρ Deptdocracy και όσα έκανε στον Ισημερινό ένας απλός πρώην βουλευτής της κυβέρνησης (ο Κορέα), ο οποίος κατέβηκε ανεξάρτητος στις εκλογές υποστηρίζοντας τον απλό λαό, τον εκλέξανε πρωθυπουργό και απαρνήθηκε το μνημόνιο και το χρέος της χώρας του, διώχνοντας τους δανειστές, για να στηρίξει τους πολίτες… Η ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ πολιτική ζωή του Λιάνη που πιθανόν να ξεκινάει (σύμφωνα με το άρθρο), λέτε να είναι αυτή του «ανεξάρτητου» πρωθυπουργού της χώρας όπως ο Κορέα; Να δω τον Λιάνη πρωθυπουργό και τι στον κόσμο χα χα χα… (όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργος Λιάνης και Μιμή, Τα εξαδέλφια που σημάδεψαν την οικογένεια Παπανδρέου
    Γύρευε τι θα λέει αυτές τις ώρες η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τον Γιώργο Λιάνη και την εξαδέλφη του Δήμητρα Λιάνη η Μιμή.

    Τα δύο εξαδέλφια στάθηκαν, όπως όλα δείχνουν, μοιραία για την οικογένεια Παπανδρέου.
    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι δυο φλωρινιώτες θα κατάφερναν καίριο χτύπημα στους Παπανδρέου.
    Η Μιμή είχε ξετρελάνει τον συγχωρεμένο Ανδρέα και ο Λιάνης απειλεί να δώσει τη χαριστική βολή στον πρωθυπουργό γιο του.
    Η πλάκα της ιστορίας είναι ότι στο κάδρο http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6395 βρίσκεται και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας,στον οποίο προσέφυγε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός.
    Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν στενός φίλος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και από εκείνους που τους συντρόφευε ακόμη και στις διακοπές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η αρχοντιά είχε χέρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή