Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ένα Μουσικό ταξίδι στον Κόσμο


Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα κάνει τη γιορτή λήξης των τμημάτων της μουσικής προπαιδείας, παρουσιάζοντας
«Ένα Μουσικό ταξίδι στον Κόσμο». Τη διδασκαλία των τμημάτων της μουσικής Προπαιδείας έκανε η κ.Πετρίνα Ζωγράφου, καθηγήτρια προπαιδείας στο Ωδείο Φλώρινας, ενώ την επίβλεψη-επιμέλεια είχε η κ.Χαρίκλεια Παπανικολάου, καθηγήτρια παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ. και συνεργάτιδα του Ωδείου Φλώρινας.
Τα σκηνικά, κοστούμια, βίντεο, έκαναν ομάδα φοιτητών από το Εργαστήριο Σκηνογραφίας/Ενδυματολογίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Π.Δ.Μ. με την επίβλεψη-επιμέλεια του κ.Τάσου Πρωτοψάλτου, καθηγητή του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Π.Δ.Μ.
Στη γιορτή αυτή θα συμμετέχουν η μικρή χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της κ.Αντρέεας-Μιρέλας Διδασκάλου, που μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν τραγούδια από το σύγχρονο ραδιοφωνικό παραμύθι “Εδώ Λιλιπούπολη”, καθώς και μαθητές διαφόρων τάξεων των οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου