Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, στις 3.30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. «Έγκριση αποζημίωσης υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ., λόγω συνταξιοδότησης»
Εισηγητής: Α.Γεωργιάδης, Προϊστάμενος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
2. «Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής: Α.Γεωργιάδης, Προϊστάμενος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
3. «Σχετικά με τη διαδρομή Φορτηγών Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας Α.Ε.»
Εισηγήτρια: Β.Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τεχνικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
4. «Τροποποίηση της αριθ. 100/2011 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με ορισμό υπολόγων, για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων έτους 2011»
Εισηγητής: Δ.Χαρίτου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
5. «Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 25.208,00 ευρώ και τροποποίηση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2011»
Εισηγητής: Δ.Χαρίτου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
6. «Σχετικά με  αίτηση Δημοτικής Υπαλλήλου για επιδότηση αγοράς πρώτης κατοικίας σε προβληματική περιοχή (άρθρ.10 του Ν. 3320/2005 Φ.Ε.Κ. 48/2005 τ.Α)».
Εισηγητής: Δ.Χαρίτου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας
7. «Σχετικά με επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 51,85 ευρώ στον κ. Οικονομίδη Γιάννη του Πέτρου, επιστροφή από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας».
Εισηγητής: Δ.Χαρίτου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
8. «Σχετικά με την κατανομή ποσού 114.444,63 ευρώ από τους ΚΑΠ έτους 2011 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας και ποσού 3.514,72 ευρώ για πληρωμή Σχολικών Τροχονόμων έτους 2011»
Εισηγητής: Γ.Αργυρόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.
9. «Έγκριση της απόφασης 28/2011 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην αποζημίωση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής: Δ.Λουκάς, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
10. «Έγκριση της απόφασης 26/2011 του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της δράσης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.’’
Εισηγητής: Δ.Λουκάς, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας
11. «Έγκριση της απόφασης 24/2011 του Δ.Σ. της κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην ανάθεση διαχειριστικού ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας οικονομικού έτους 2011»
Εισηγητής: Δ.Λουκάς, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας
12. «Σχετικά με την έγκριση του έργου ‘ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ’ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης  (ΕΠΠΕΡΑΑ) του ΕΣΠΑ»
Εισηγητής: Αρ.Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας
13. «Σχετικά με τον ορισμό υπευθύνου, ως εκπροσώπου του Δήμου Φλώρινας στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Δ.Α.ΣΤΑ για τη δράση  ‘Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας’ Δ.Α.ΣΤΑ. που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγητής: Αρ.Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
14. «Σχετικά με έγκριση επιχορήγησης της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας- Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας»
Εισηγητής: Αρ.Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
15. «Σχετικά με τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης αφιερωμένης στη ζωή του Γιάννη Ρίτσου»
Εισηγητής: Αρ.Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου