Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

102 νέες εγγραφές στο Ωδείο Φλώρινας

102 νέες εγγραφές μαθητών παρουσιάζει φέτος το Ωδείο με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου εγγραφών για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος σε Φλώρινα και Αμύνταιο. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση αποτελεί
γεγονός ιδιαιτέρως χαροποιητικό, εάν λάβει κανείς υπ’ όψιν την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
Σημαντικό ρόλο στην τόσο μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος έπαιξε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για αναλογική μείωση των διδάκτρων, γεγονός που τα καθιστά από τα φθηνότερα πανελλαδικώς. Ενδεικτικό της ουσιαστικής μέριμνας και φροντίδας εκ μέρους της Περιφέρειας για την εύρυθμη λειτουργία του Ωδείου αποτελεί και η ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών με στόχο την συνέχιση της επαρκούς χρηματοδότησης του Ωδείου.
Η καλή λειτουργία των μουσικών συνόλων του Ωδείου, η δημιουργία θεσμών πολιτιστικών δράσεων, η ανάπτυξη συνεργασιών με αξιόλογους φορείς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, η τόνωση του κοινωνικού ρόλου του Ωδείου, καθώς και ο κάθε είδους εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στα ατομικά μαθήματα μέσω ευκαιριών για άσκηση των νέων μουσικών επί σκηνής, θα είναι και φέτος οι βασικοί άξονες λειτουργίας του Ωδείου Φλώρινας.
Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι γονείς στο έργο που επιτελείται στο Ωδείο και η θέση που έχει κατακτήσει με τα χρόνια στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, τονώνουν την αίσθηση ευθύνης της Διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού για συνέχιση και βελτίωση της παρεχόμενης μουσικής αλλά και ευρύτερης εκπαίδευσης.
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλης Κίτσος
Ο Διευθυντής Παραρτήματος Αμυνταίου
Ιωάννης Παυλίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου