Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αμύντας Αμυνταίου: Μπλακ άουτ στο Β ημίχρονο και ήττα από την Αναγέννηση Άρτας

Με ήττα ολοκλήρωσε ο Αμύντας τον Α γύρο του πρωταθλήματος της Α1, καθώς εμφανίστηκε διπρόσωπος στην εκτός έδραςαναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 29-19.
Αυτό είναι το 3ο  εκτός έδρας παιχνίδι
για τον Αμύντα, που αντιμετωπίζει προβλήματα απόδοσης στο 30λεπτο του β ημιχρόνου, αδυναμία που έχει διαπιστώσει ο τεχνικός Νίκος Γιώσκος, την οποία αναμένεται να διορθώσει άμεσα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια. 
Ο Αμύντας ήταν ανταγωνιστικός μέχρι και το 24λεπτό της αναμέτρησης, με πολυτιμότερη παίκτρια την Τσιομπάνου , πρώτη σκόρερ του αγώνα με 11 τέρματα- έβρισκε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των Αρτινών και διατηρούνταν κοντά στο σκορ 12-10.
Παρά την Αποβολή της Δημητρίου στο 26λεπτό –με 3 δίλεπτες αποβολές-, οι παίκτριες του Αμύντα έδειξαν σημάδια αδράνειας στο τελευταίο 5λεπτο, με τις γηπεδούχες να πετυχαίνουν επι μέρους σκορ 4-2 , αυξάνοντας το προβάδισμα τους στα 4 τέρματα 16-12, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το Α ημίχρονο.
Στο Β μέρος, η Αναγέννηση  ανέβασε στροφές, ενώ ο Αμύντας παρουσιάστηκε υποτονικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.
Με τις Σκάρα (9γκ.) Ιωάννου (6γκ.) και Μπαλάφα (5γκ.) σε καλή μέρα, η Αναγέννηση παγίωσε μια διαφορά ασφαλείας, η οποία έφτασε σε διψήφιο νούμερο προς το τέλος του παιχνιδιού, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία το ντεμπούτο του Κώστα Τούτση στον πάγκο του Ηπειρώτικου συλλόγου.
Η πιβοτ του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Άρτας για τη νίκη, εμείς στο Β ημίχρονο κινηθήκαμε σε ρηχά νερά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να ξεφύγουν στο σκορ, χωρίς να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού.
Πρέπει σταδιακά η ομάδα μας να δείξει χαρακτήρα και στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, ώστε να αποκτήσει την σταθερότητα που απαιτεί η κατηγορία». 
5λεπτα: 2-1, 4-3, 6-6, 10-8, 13-10, 16-12 (ημχ.), 18-14, 20-15, 23-17, 26-18, 29-19, 29-19.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Κώστας Τούτσης): Νουμόφσκα, Μπαλάφα 5, Σκουτέλλα, Κατσόλη, Βέμη, Ιωάννου 6, Σκάρα 9, Στανκούτε 4, Δήμου, Βράτσεβα 1, Δημητρίου, Ματαρώνα 1, Κολιού, Ποιμενίδου 3.
Δίλεπτες Αποβολές: 6,   Πέναλτι: 3/4, Κόκκινη: 26:00 Δημητρίου (τρία δίλεπτα)
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα, Τσουτσουλάκη, Γεωργιάδου, Ρακοπούλου 1, Γαλμπάδη, Μίλασιτς 3, Τσιομπάνου 11, Ταϊρίδου, Πάνου, Σκόδρα Τ., Συζίνου 1, Βαφειάδου 1, Νούσια 2, Κοτσοπούλου. 
Δίλεπτες Αποβολές: 5,   Πέναλτι: 5/6

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου